Slm herkese...Konular baya yoğun kilo, çatlak,doğum çantaları falan derken sayfalar dolmuş.
Kiloyu sormayın ya.Çok kilo aldığımı sanmıyorum ama etrafımdakiler şiştin iice diyip duruyo sinir oluyorum valla.Ben hala eski pantolonlarımı giyebiliyorum tabi fermuarı açık olarak:>7 kilo aldım 56ydım 63üm şimdi.Ama anlamıyorum insanlar gıcıklığına mı diyo:>neyse ben kendimi rahat ve mutlu hissediyorum,bence siz de kendinizi dinleyin ve ruhsal sağlığınızı etkilemelerine izin vermeyin bebeklerimiz sağlıklı olsun tekmeleri hiç bitmesin başka bişey istemem.:>Çatlak da henüz yok ama olacaktır mutlaka,yandık:>
Buarada bir ebe arkadaşım bana doğum çantanı hazırlamalısın dedi.Erken doğum olabilir ya da rahatsızlanırsın hastanede gözlem altına alınabilirsin oyüzden çantan hazır olsun rahat olursun dedi kiii bence de çok mantıklı geldi bana da ,bu hafta sonu hazırlamaya gidicez:>Pijamayı önerdi herkes gecelikle üşürsün dediler lohusalık döneminde de çok üşünüyormuş,bunu da unutmayın kızlar.
Buarada ben de sabah kahvaltılarında sonra kalbimin hızlı attığını hissediyorum böyle nefes alışım bile değişiyor.sizde de oluyor mu bu?ya da sebebi ne ki tansiyon mu?anlayamadım.Özellikle sabah kahvaltılarından sonra oluyor.Dr'a sorucam bakalım haftasonu.
cnm nasıl sürüyosunki kakaoyu direk yağ olrk mı yoksa kremle karıştırıyomusun..kakao yağı arkadaşın dediği gibi bronzlaşmaktada kullanılıyo ten rengini koyulaştırabilir belki direk sürüyosan..bn krem içine karıştırıyorm hem göbeğim yumuşacık hemde renginde bi değişiklik olmadı..tabi içerde bebiş büyüdü iyice o yönden içerden gelen taş gibi bi sertlik var iyice yusyuvarlak oldu karnım ztn..ama tenim yumuşak yani..snde öyle yapmayı dene..öyle dökülme flnda olmuyo..belki o dökülme hamilelikten ileri gelen bişide olabilir öyle biri duymuştum cildi pul pul dökülen...gebelikle alakalıymış..herkesde değişik olabiliyo işte..
canım direk sürüyodum ama senin dediğin gibi deneyim o zaman.dove kreme şişedeki kakao yağını döküp karştırıp sürcem dimi doğrumu anlamışım.pul pul dökülme sinir bişey.bide özellikle akşamları karnımın iice gerildiğini hissediyorum.inşallah bendede işe yarar.
evt cnm dove da baya yumuşak yapıyo cildi kakao yağını dök şişenin yarısını döküyorum bn sonra istersen buğday yada ceviz yağı badem yağı ve e vitamini ampülde katarsan içine daha iyi olur..bn öyle yapıyorum bi sorun yok şuan çok şükür..bakalım ilerleyen zmnlarda görcez..
hamile kalan tüm arkadaşlar sizin adınıza çok mutlu oldum inşallah sağlıklı bir şekide bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız..sizin yerinizde olmak için herşeyi verirdim ben 2 tüp bebek denememdende negatif sonuç aldım eşimin sperminde hız problemi vardı bende herşey normal görünüyordu ilk tüp bebek denememde 24 yumurtam toplandı 8 embriyomuz döllendi bunun biri tranfer edildi diğerlerinin dondurulmasını önerdiler bizde dondurduk ilki tutmayınca ikincileri dondurulmuşlardan denedik iki embriyo transfer edildi ama iki gün önce negatif sonucumu aldık malesef..arkadaşlar şimdi ben ne yapmalıyım kafam karmakarışık ve hala adet olmadım acaba 3.için biraz beklesemmi yoksa hemen devammı etsem tavsiye edeceğiniz tüp bebek merkezleri varmı transfer sonrası neler yaptınız bi anlatırmısısnız acaba bebeklerim benim yaptığım bişiy yüzündenmi tutunamıyorlar anlayamıyorum bi türlü ben hiçbirzaman sizin gibi müjdeli haber alamıycam galiba...
hamile kalan tüm arkadaşlar sizin adınıza çok mutlu oldum inşallah sağlıklı bir şekide bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız..sizin yerinizde olmak için herşeyi verirdim ben 2 tüp bebek denememdende negatif sonuç aldım eşimin sperminde hız problemi vardı bende herşey normal görünüyordu ilk tüp bebek denememde 24 yumurtam toplandı 8 embriyomuz döllendi bunun biri tranfer edildi diğerlerinin dondurulmasını önerdiler bizde dondurduk ilki tutmayınca ikincileri dondurulmuşlardan denedik iki embriyo transfer edildi ama iki gün önce negatif sonucumu aldık malesef..arkadaşlar şimdi ben ne yapmalıyım kafam karmakarışık ve hala adet olmadım acaba 3.için biraz beklesemmi yoksa hemen devammı etsem tavsiye edeceğiniz tüp bebek merkezleri varmı transfer sonrası neler yaptınız bi anlatırmısısnız acaba bebeklerim benim yaptığım bişiy yüzündenmi tutunamıyorlar anlayamıyorum bi türlü ben hiçbirzaman sizin gibi müjdeli haber alamıycam galiba...
canım lansoru bilmiyorum ama benim de şeker yüklemem 168 mi ne çıkmıştı. diyet dedi dr. biraz dikkat ediyorum ama yüzde yüz yapabiliyorum diyemem, özellikle bi yere gidince biri gelince çok zor oluyor. 100 lük yaptırmadım henüz, inş. hepimizin sonuçları güzel çıkar..
son üç gün kısmını ilk defa duydum, bana da aksine karonhidrat yeme, şeker, ekmek, hamurişinden uzak dur dedi. 50 lik daha yanıltıcı bi sonuç galiba, diyet yapıp 100 lüğe baktırıcaz onda da çıkarsa kesinleşiyormuş.
bence bu saatten sonra her halükarda zaten dikkat etmemiz gerekir, 100 lükte de doktorunun dediği gibi yap, o da yüksek çıkarsa daha da dikkat edersin..
Kızlar telaş yapmayın,bu şekilde daha da kötü sonuçlar alabilirsiniz stres haerşeyin başı.İlk önce 50 grlık şeker yüklemesi yüksek çıkanlar özellikle 100lüğe gideceğiniz zaman geceden mutlaka aç kalın.100lük yükleme biraz zor oluyo ben 1 günlük rapor almıştım aç kalıyorsunuz ve aç karına ve şeker yüklendikten sonra da 3 kere kan alınıyor.Yalnız benim en sonuncu yani 4. kan alımını koldan değilde parmaktan ölçtüler şu şeker aletleriyle,3. kan alımında şekerim normale döndüğü için 4.yü koldan almadılar boşa kan gitmesin diye.Aklınızda bulunsun sizinde.Aç olunduğu ve sürekli kan verildiği için halsiz düşüyorsunuz.Kafanız da ii çalışmıyor ben 3.ye giderken anahtarı evde unuttum:>Dikkat edin.
Yaa aslında şimdi düşünüyprum da benim zaten 146 çıkmıştı 50lik yüklemede,hiçte gerek yok diye düşünüyorum 100lüğe ama dr istedi tabi:>160ın altında çıkanlar çı-ok da telaş yapmasınlar,100lükte sonra ii çıkacaktır.
annemle beraber koşturuyoruzz tabii çok zor amaa mecburum doğuma kdr taşınmam lazımm kredi çektik hem kira hem kredi ödeyemicez maleseff inşallahh biran önce taşınıp doğuma kdr dinlenmek istiorumm oğluşumun kısmeti böyleymişş o:ndan sonra beraber rahat rahat oturuurz yeni evimizde allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
ayy cnm inşallah yaa..bnm 154 çıktı..bide snn ev yakındı heralde gidip geldin sürekli hastaneye..işin kötüsü bnm öyle bi imkanım yok 3-4 saat hastanede napcam tansiyonum düşük nerelere yatar uzanırım hiç bilmiyorum..o kdr kan vermeyede dayanabilirmiyim bilmiyorum..inşallah düşüp bayılmam orlarda..bide ztn şuan 2 deliğim var kolumda 4 delik daha açılcak 6 delikle kevgir gibi dolanırım artık..fıskiye modunda..neyse hayırlısı olsun sonuç iyi çıksında başka bişi istemiyorum..Allah herkese yardım etsin..bide sna özel bişi söyledimi doktorun cnm hani şöle beslen böyle ye yüklemeye gelmeden önce..ne yedin ne içtin 100 lüğe gitmeden..??
bende 100 lük yaptırdım. ilk gebeliğimde şekerim çıkmıştı. bunda da doktora 50 lik istemediğimi direk 100 lük yapmasını söyledim ama benim için çok kötü geçti o gün. bayıldım, kustum, tansiyonum düştü. ne ararsan var yani. eğer kötü olacağını düşünüyorsan mutlaka yanında biri olsun. ve hastanede uzanabileceğin bi yer ayarla. zaten doğru sonuç vermesi için fazla da hareket etmemek gerekiyor. bi de 4 kere kan alınacağı için benim koluma bişey taktılar. adını hatırlayamıyorum şu anda. ameliyatlardan önce de takıorlar ya ilaç falan vermek için. onu taksınlar sürekli kolunu delmelerine gerek kalmaz. gerçi onlar yapar heralde ama yapmazlarsa da sen söyle istersen.merak ettiğin başka bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım
selam kızlar uzun zamandır gremedim.erken doğum riskim var suyum geldi çünki.bir haftadır sürekli yatıyorum ve yatacagımda dr.1 saat bile çocuk için çok buyuk bi şans dedi.ciğer geliştirici iğneler ilaçlar falan mahfolduk.ne olur benim ve oğlum için dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?