ah kızlar sormayın bi odunda benim eşim.internette sürekli okey oynar uyumamak için bende sadece yüzünü göreyim die ses çıkarmam.ama gördüğüm bişey sabaha kadar ağlattı beni başka kadınlara ne kadar güzel olduklarını sölüyodu.resmen sinir krizi geçirdim.tamam kilo aldık çirkinleştik göbeğimiz çatladı ama herşey onlara sağlıklı sıhhatli bir evlat dünyaya getirebilmek için.ne yapacağımı bilmiyorum hamile olmasam çeker giderdim.bana bir kere olsun çok güzelsin demeyen adam 3 kuruşluk kadınlara der oldu.bazen hatamı yptım diorum kendi kendime aama oğlum için..... sabaha kadar ağladım yavrumda karnımda o kadar sert tekmeler attıki eminim hissediyordu bu yüzden ondan özür diledim tabi dahada üzüldüm.alah büyüktür benim için dua edin.
Papatyalaracmış, üzülme demek saçma olacak belki ama. şöyle düşünsen belki daha mı iyi hissedersin. bu dönem her ikiniz içinde geçiş dönemi. allahın izniyle bebişinizi kucağınıza aldığınız zaman bunları hatırlamayacaksınız bile. gönlünü karartma. NE durumda böyle bir konuşmaya şahit oldun bilmiyorum ama eşinle konuşmayı denesen, belki rahatlarsın.
sevgiler