Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

sağol canım inşallah dediğin gibi doğana kadar iyileşir.

ayallah iyiliğini versin beni güldürdün.yavrum ne olduğunu bilmeden sünnet olacak yavrum.eşimde kötü düşünme biz neler atlattık bak göreceksin üzüldüğüne değmeyecek diye beni motive etmeye çalışıyor...allah hepimizin yavrusunu korusun.

kızlarr bnmde sorularıma cvp versin bilenler
1.maden suyu içmemizde sakınca var mı?
2.yaklaşık 1 haftadır genital bölgemde bi kaşıntı hasıl oldu ve bni rahatsız etmekte..anneme sordum son zmnlarına doğru olur normaldir dedi..siz de de böyle bişi oldumu yada olan var mı şuanda?

maden suyu faydalı diye biliyorum ama doğal olmalı, içeriğinde co2 olmamalı sanırım, kaşıntında mantar olabilir dikkat et, prebiyotik yoğurt falan ye demişti dr. um. bir de sirkeli yada karbonatlı suyla taharet de iyi geliyormuş..

Canım ben de daha almadım ama alacağım markalar belli.Bakım ürünü olarak sebamed,drlar da bu markayı tavsiye ediyorlar bir de bübchen diye bir marka var onuda öneriyorlarmış.
Emzik ve biberon olarak da philips avent alıcaz.Ama bir örnek alıcam çünkü her bebekler bazı emzik biberonları kabul etmeyebiliyorlar.Bizim bebişi de denicez bakalım,emzik ve biberonu severse devamını da alırız:>Ben den tavsiye siz de tam set almayın.1er tane örnek alın severse damağı ağzı kabul ederse setini alırsınız.

Buarada benimkinin tekmeleri,hareketleri de harika:>Biz 1 buçuk aydır babamız ve ben net bir şekilde hissediyoruz ben gayet alıştım artık harika bır duygu.Bebişimin hareket saatleri bile belli.Yavrum benim göbeğimi sımsıkı sıkıp sevesim geliyo:>

Maden suyunun saıncası niye olsun ki aksine içinde mineraller olduğundan muhakkak faydalıdır ki forumda da hamileliğinde özellikle içtiklerini yazanlar vardı. fakat sodayla karıştırmamak lazım doğal maden suyu içmek lazım ama yine de abartmadan içmek en iyisi olur.. şu an ondan daha fazla ihtiyacımız olan süt içmek
kaşıntı da büyük ihtimal mantardan oluyordur. sürekliyse eğer doktora söylediğinde mantarı geçirmeye yönelik ilaç vs verecektir. gerçi mantar varsa akıntıda olması gerekir

Yaa arkadaşlar süt ve ayva bunlar kabız yapar mı?1 haftadır süt içmeyi bıraktım kabızlık nedeniyle.Şimdi iiyim ama bu sorunun da cevabını bilen varsa yazsın...

Yaa arkadaşlar süt ve ayva bunlar kabız yapar mı?1 haftadır süt içmeyi bıraktım kabızlık nedeniyle.Şimdi iiyim ama bu sorunun da cevabını bilen varsa yazsın...

ayvayı bilmiyorumda süt kabızlık yapmaz cnm..yapsaydı bna yapardı..bn hayatım boyunca kabılık çektm ama Allaha şükür hamile kalığımda düzene girdi..çok ilginç ve deli gbi süt tüketirim..zannetmiyorum öyle bi etki etceğini

Anladım bence de ya süt kabızlık yapmaz.Hergün içiyorum ben de bir kupa,işte ilk defa kabız oldum ondandır dediler.Başladım gene bugün ve nasıl özlemişim 1 haftada :>:>Neyse booool sütlüü günler

arkadaşlarrr alışverişe başladınızmıı ben bu aralar takmış durumdayım aklımda hep cici cici kıyafetler:)

Herkesee günaydın.Bel ağrılarından dolayı erken kalkıyorum, 6 gibi:>Bi bakıma ii oluyor bir güzel kahvaltı yapıp öyle okula gidiyorum.Bebiş doğunca da zorlanmam heralde erken kalkmalara,yirim ben onuu
Çoook güzel bir gün ve harika bir hafta olur inşş.Hepinize sağlıklı mutlu günleeer!!!

günaydın kızlar...

nasılsınız bakalım? güzel bir haftasonu geçirdim ama dün misafir geldi akşama.... üstünkörü ve aceledende olsa temizlik yaptım... üstünede hazırlık filan derkken akşam bi tutuldum ( gece bel ağrıma uyuyamadım...

bugün dışarı çıkıcaktım ama tum gün istirat edicem herhalde (( şimdi daha iyim ama tam geçmiş sayılmaz....

ayy evt cnm bnde en ufak evle uğraşiim akşama yürüyemiorm felaket bi bel ağrısı o yüzden saldım çayıra mevlam kayıra..şimdi şarjlı makine aldım hergün bütün evi geziyorum onla yeter..tozu topraa topluyo iyi oluyo yoksa koca makineyle uğraşmak bni öldürüyo..

kızlar bu arada mide yanmalarım dayanılmıcak seviyeye geldi artık öksürüyorum yanma başladığı zmn mahvoluyorum ya.. aranızda rennie şurup kullanan var mı? kullansam zararı olurmu sanırım dayanamıcam..

bide kıyafet fln alamadık biz hala..el kadr bebe kıyafetleri ne kdr pahalı yaa..yok mu uygun yerler mağazalar.. çok gzl şeyler var insanın içi gidiyo ama o kdr parayıda bağlayamam ona yani kocam fabrikatör deeel bnm

rennie nin iki tür şurubu vardı, ben rennie duo olanını kullandım bi süre, doktor hiçbir zararı yok demişti, alternatif olarak gaviscon da kullanablirsin, o da güvenli bi ilaç gebelik için, renniden daha güvenli bile olabilir...

İnşallah zorlanmazsın ama bebiş doğunca geceleri de pek rahat uyuyamıcaz :)

benim de misafirim vardı hafta sonu.yatılı hemde.gerçi kardeşimle babam ama yinede yoruldum, habire yemek. çay vs.....bi de dün kardeşimle temizlik yaptık...üstüne de gezdik çarşıda..ama çok şükür rahat uyudum...umarım böyle gider

bizim sayfamız eskiden ne güzeldi hareketliydi yeri değişti havası bozuldu sanki ya da güzel annelerimiz dinlenmeyemi çekildi?

evt kimisinin hala hbri yok heralde..o bu değilde konu sahibi arkadaşımız quiter yok..özelden msg atmama rağmen ses yok..kötü bişi oldu diye endişelenmeye başladım Allah korusun..

evt kimisinin hala hbri yok heralde..o bu değilde konu sahibi arkadaşımız quiter yok..özelden msg atmama rağmen ses yok..kötü bişi oldu diye endişelenmeye başladım Allah korusun..

umarım oda sayfayı bulamıodur yada işleri yoğundur dielim...bende bugün işe başladım geçen hafta rapor almıştım çokta iii geldi dinlendim ama bugün çok sıkılıorum evde zaman daha hızlı geçti valla.....alışveriş yapmak istiorum artık araştırmalarım başladı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…