salla interneti, yazılanların ne kadarı doğru bilemeyiz, birbiriyle çelişen o kadar çok yazı var ki, hem şu durumda kötüsünü değil iyisini düşünmek sen ve bebeğin için daha ii, anne karnındayken bile bebeklere operasyon yapılabiliyo, ona bile dayanıyo yavrucaklar, bizim sandığımızdan daha güçlüler yani,... hem belki doğuma kadar kendiliğinden düzelmiş bile olabilir, bu şekilde bi sürü hikaye var...
ay valla nette yazılanlarada takma ortada felaket senaryoları dönüyo..bnmde geçen sene bikini bölgemde fındık gibi bi şişkinlik oldu..ucu flnda yoktu..ay bn netten bi araştırdım resimlere bi bakıyorum aynı bendekinden..yazmazmı orda rahim ağzı kanseri belirtileri bilmem ne..bnm dünya başıma yıkıldı..dr.a gidene kdr çöktüm resmen..sonra dr.bi dedi kıl kökü iltihabı bn dedm hay bu netin bn....o yüzden mrk etme nette yazılanlarada fazla bakma bisürü zırvalık dolaşıyo orda..Allahın izniyle bişi olmaz bebeene..en kötü ihtimalle sünnet olur erkek olur
Canım ben de daha almadım ama alacağım markalar belli.Bakım ürünü olarak sebamed,drlar da bu markayı tavsiye ediyorlar bir de bübchen diye bir marka var onuda öneriyorlarmış.aynen canım yaa :))) oğlum teptikçe bi hoşouma gidiyoki.. akşam oldumu elim karnımda... ama bizimki uyanık elimi karnıma koyunca duruyo elimi çekince başlıyo :))) bende uzun süre sabredip elimi tutunca karnıma eninde sonunda yakalıyorum oğluşumu :))))))))))))))))9
bu arada bu anketli soru cevap işi hoşuma gitti... ben de soruyom..
1. bebek bakım ürünü aaldınız mı??
2. hangi markayı ve nerden??
3. internetten alanınız var mı?
4. biberon emzik aldınızmı ve ne aldınız mağzamı internet mi???
ben bu ay bakım ürünlerini alim diyorum... aklımda sebamed var ama tam karar vermiş değilim.. internette daha uygun fiyatlar.. hatta baya inceledim kozmeetik market diye bi yer var en uygun fiyatı orda buldum ama cesaret edemiyorum.
kızlarr bnmde sorularıma cvp versin bilenler
1.maden suyu içmemizde sakınca var mı?
2.yaklaşık 1 haftadır genital bölgemde bi kaşıntı hasıl oldu ve bni rahatsız etmekte..anneme sordum son zmnlarına doğru olur normaldir dedi..siz de de böyle bişi oldumu yada olan var mı şuanda?
Yaa arkadaşlar süt ve ayva bunlar kabız yapar mı?1 haftadır süt içmeyi bıraktım kabızlık nedeniyle.Şimdi iiyim ama bu sorunun da cevabını bilen varsa yazsın...
ayvayı bilmiyorumda süt kabızlık yapmaz cnm..yapsaydı bna yapardı..bn hayatım boyunca kabılık çektm ama Allaha şükür hamile kalığımda düzene girdi..çok ilginç ve deli gbi süt tüketirim..zannetmiyorum öyle bi etki etceğini
günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım? güzel bir haftasonu geçirdim ama dün misafir geldi akşama.... üstünkörü ve aceledende olsa temizlik yaptım... üstünede hazırlık filan derkken akşam bi tutuldum( gece bel ağrıma uyuyamadım...
bugün dışarı çıkıcaktım ama tum gün istirat edicem herhalde(( şimdi daha iyim ama tam geçmiş sayılmaz....
ayy evt cnm bnde en ufak evle uğraşiim akşama yürüyemiorm felaket bi bel ağrısı o yüzden saldım çayıra mevlam kayıra..şimdi şarjlı makine aldım hergün bütün evi geziyorum onla yeter..tozu topraa topluyo iyi oluyo yoksa koca makineyle uğraşmak bni öldürüyo..
kızlar bu arada mide yanmalarım dayanılmıcak seviyeye geldi artık öksürüyorum yanma başladığı zmn mahvoluyorum ya.. aranızda rennie şurup kullanan var mı? kullansam zararı olurmu sanırım dayanamıcam..
bide kıyafet fln alamadık biz hala..el kadr bebe kıyafetleri ne kdr pahalı yaa..yok mu uygun yerler mağazalar.. çok gzl şeyler var insanın içi gidiyo ama o kdr parayıda bağlayamam ona yani kocam fabrikatör deeel bnm
Herkesee günaydın.Bel ağrılarından dolayı erken kalkıyorum, 6 gibi:>Bi bakıma ii oluyor bir güzel kahvaltı yapıp öyle okula gidiyorum.Bebiş doğunca da zorlanmam heralde erken kalkmalara,yirim ben onuu
Çoook güzel bir gün ve harika bir hafta olur inşş.Hepinize sağlıklı mutlu günleeer!!!
günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım? güzel bir haftasonu geçirdim ama dün misafir geldi akşama.... üstünkörü ve aceledende olsa temizlik yaptım... üstünede hazırlık filan derkken akşam bi tutuldum( gece bel ağrıma uyuyamadım...
bugün dışarı çıkıcaktım ama tum gün istirat edicem herhalde(( şimdi daha iyim ama tam geçmiş sayılmaz....
evt kimisinin hala hbri yok heralde..o bu değilde konu sahibi arkadaşımız quiter yok..özelden msg atmama rağmen ses yok..kötü bişi oldu diye endişelenmeye başladım Allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?