selam kızlar bende uzun zamandır kapalı diye girmiyordum şans eseri açıldığını gördüm.kızlar ya canım çok sıkkın detaylı ultrason yaptırdık bebeğimin böbreğinde idrar birikmesi olmuş doktor bize önemli değil erken sünnet yapabiliriz dedi ama ben araştırınca çok korktum ve hala korkuyorum. böle bi durumu gören bilen varmı arkadaşlar..
İlk bebişim..çok heyecanlıyım 3 ayımız kaldı.Ama bebişime hala isim düşünemedim.ÇOk kararsızım.Burak ismi olsun dedik ama emin değilim.
selam kızlar bende uzun zamandır kapalı diye girmiyordum şans eseri açıldığını gördüm.kızlar ya canım çok sıkkın detaylı ultrason yaptırdık bebeğimin böbreğinde idrar birikmesi olmuş doktor bize önemli değil erken sünnet yapabiliriz dedi ama ben araştırınca çok korktum ve hala korkuyorum. böle bi durumu gören bilen varmı arkadaşlar..
bana da aynısını söyledi doktor. çentik mi neyse....ama sağ taraf açık, sol tarafda var dedi.plasenta sağda olduğu için pek önemli değil dedi ama yüksek tansiyona sebep olabilir diye de ekledi...iyi de dikkat edip ne yapıcazki, ne yapılabilir yani
Hamileliğim 7. ayına girdim
Çarşamba günü doktora gidicem ama burdaki tecrübelerdende yararlanmak istedim
1. Hamileliğinizin kaçıncı ayına kadar eşinizle münasebetiniz devam etti ( cinsel anlamda ) doktor hangı ayda yasakladı
2. genital bölgenizde agdayı kacıncı aya kadar devam ettiniz erken dogum riskine sebep oldugunu söylediler / duydum
3. Sac kesimizi yaptırdınız mı çocuğun ömrünü kısalttıgına dair batıl inançların gecerlılıgı varmı sizce saclarım cok dökülüyor bu yuzden kestırmek ıstıyorum
4.Sac boyalarınızı yaptırmaya devam ettınız mı boyam geldı saclarım cok bakımsız gözüküyor
Bunların cevaplarını beklıyorum kızlar cok acıl
Hepiniz öpüldünüz
1. Hamileliğinizin kaçıncı ayına kadar eşinizle münasebetiniz devam etti ( cinsel anlamda ) doktor hangı ayda yasakladı
2. genital bölgenizde agdayı kacıncı aya kadar devam ettiniz erken dogum riskine sebep oldugunu söylediler / duydum
3. Sac kesimizi yaptırdınız mı çocuğun ömrünü kısalttıgına dair batıl inançların gecerlılıgı varmı sizce saclarım cok dökülüyor bu yuzden kestırmek ıstıyorum
4.Sac boyalarınızı yaptırmaya devam ettınız mı boyam geldı saclarım cok bakımsız gözüküyor
Hepiniz öpüldünüz
Hepiniz öpüldünüz
ay kızlar dün sinemaya gittik gecenin bi vakti..tabi bazı sahnelerde birden ses yükselişi dan dan sesler fln olunca oğluşum çok korktu galibaa..o kdr tekmelediki ilk defa bu kdr agresif davrandı anneyeresmen kat kat kıyafetlerimin üstünden hissettm tekmesini..geçen günde babasının elini koydum karnıma elini koyunca bi tekme attı babada ani bi refleksle "oha" diyebildi.. oda ilkkez hiseetti oğlunu..onu hissettik böle içimde oynadıkça daha çok seviyorum ve rahatlıyorum..ilginç bi duygu.. kızlar bide çok ağlar oldum yaa durup dururken yada çocuk gbi olmadık şeylere ağlıyorum..sizdede varmı böyle bişi?
aynen canım yaa :))) oğlum teptikçe bi hoşouma gidiyoki.. akşam oldumu elim karnımda... ama bizimki uyanık elimi karnıma koyunca duruyo elimi çekince başlıyo :))) bende uzun süre sabredip elimi tutunca karnıma eninde sonunda yakalıyorum oğluşumu :))))))))))))))))9
bu arada bu anketli soru cevap işi hoşuma gitti... ben de soruyom..
1. bebek bakım ürünü aaldınız mı??
2. hangi markayı ve nerden??
3. internetten alanınız var mı?
4. biberon emzik aldınızmı ve ne aldınız mağzamı internet mi???
ben bu ay bakım ürünlerini alim diyorum... aklımda sebamed var ama tam karar vermiş değilim.. internette daha uygun fiyatlar.. hatta baya inceledim kozmeetik market diye bi yer var en uygun fiyatı orda buldum ama cesaret edemiyorum.
aynen canım yaa :))) oğlum teptikçe bi hoşouma gidiyoki.. akşam oldumu elim karnımda... ama bizimki uyanık elimi karnıma koyunca duruyo elimi çekince başlıyo :))) bende uzun süre sabredip elimi tutunca karnıma eninde sonunda yakalıyorum oğluşumu :))))))))))))))))9
ben bu ay bakım ürünlerini alim diyorum... aklımda sebamed var ama tam karar vermiş değilim.. internette daha uygun fiyatlar.. hatta baya inceledim kozmeetik market diye bi yer var en uygun fiyatı orda buldum ama cesaret edemiyorum.
ay cnm doktor önemli değil demiş panik yapma..doğar doğmaz yada brz sonra yaparsınz hemen sünnetini olur biter..bi risk görseydi hmn önelemini alırdı ztn..bide illa bişi sölicekler yani can sıkıcı..ay düşünüyorumda önceden detaylı usg fln yoktu onu bırak insanlar belki 1 kere belki hiç gitmezlerdi usg ye..ama çocuklar maşallah doğardı şakır şakır..şimdi yeni yeni şeyler çıktı başımıza bunlar yüzünden biçok hamilelik sıkıntı stresle geçiyo yani en gzl zmnları korkuyla geçiriyoruz ya bişi olrsa acaba dr ne dmk istedi fln diye panik atak olcaz valla..öncedende illaki bebeklerde bitakım sorunlar oluyodur ama tespit edilmediği için bilinmiyodur ve kendi kendine çoğu zmn halloluyodur diye düşünüyorum..bu teknoloji iyi fln ama başımızada çok dert açtı ya..insanlar sırf riskli diye hamileliklerini sonlandırabiliyolar kimbilir ne sağlıklı doğacak canlar gitmiştir belkide..ay bilmiyorum kızlar son zmnlarda çok kızmaya başladım bu teknolojiye..
çok geçmiş olsun, bence de korkmana gerek yok, dr. çaresini de söylemiş nasıl olsa, gebelik başlığında hamilelerden sorular sorunlar kısmında görmüştüm sanki böyle bi başlık, oraya da bi bak istersen..
grmedim başlığı ama aslında benim doktorum tam bi polyannadır kötü olasılıkları hiç söylemedi ama internette amelyata kadar gittiği yazıyor küçücük yavrum nasıl dayansın..
grmedim başlığı ama aslında benim doktorum tam bi polyannadır kötü olasılıkları hiç söylemedi ama internette amelyata kadar gittiği yazıyor küçücük yavrum nasıl dayansın..
Hepiniz öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?