Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

şeker yüklemesi 24-28. haftalar arası yapılıyor, kaışımı da hastanede veriyorlar, senin almana gerek yok. 2. soru hakkında pek bir fikrim yok, ben hala yalnızca elevit kullanıyorum...

teşekkür ettim kızlar... neyse ben yinede önümüzdeki hafta içi gidim çok çok 2 3 hafta sonra gel der... gelmişkende usg ye de girer hasret giderim oğluşumla.... :))))))

elevit 2 adet kaldı şimdilik 2 günde bir kullanım.. 4 gün artı 1 5 gün eder.. 5 gün sonra giderim doktora....

bu arada ne yaptınız kilo işini... pek meraktayım... ben 72 bucuk geldim bu sabah... 5 bucuk kilo almış oldum ( hedef 80 di ama sanırım 85 de bitirsem öpüp başıma koycam asıl bundan sonra 3 er 5 er alınacak kilolar ((((((

ya ben karışımı oradan veriyolar dedim ama diğr başlıkta bazı devlet hastanelerinde glikozu dışardan almak gerektiği yazıyodu, eğer devlete gidiyosan gitmeden önce bi ara derim ben.... ben de 5,5 kilo almışım...

bende kilo almıyorum almadım diye sevinirken 2 gün önceki doktor kontrolümde bi baktık toplamda 5 kilo almışım:) hiç kilo almadın die kızan doktorum biraz yavaş dedi:)bundan sonra dikkatttt alarmı verdim kendime:)

Son düzenleme:
benim sağıma bile yattığım oluyodu, umarım bi zarar vermemişimdir...

oo bende her telde calıyorum bı bakıyom saga yatmışım bı bakıyom soldayım:)ama ben şöle bılıyorum öle ılla sola yacaksın yoksaga yatınca olmaz dıye bişi duymadım sadece sola yattıgımızda bebek daha rahat beslenıyomuş dıye duymuştum.telaş yapmayın yanı hanımlar:):)

ya sayfamız kapanıp açıldıktan sonra pek durgunlaşmış yaaa ( nerde diğer kızlar... ıssız bırakmayın burayı.. daha beraber doğurup beraber zayıflicaktık beraber çocuk büyütecektik ama ((19:

sanırım birçok kişinin açıldığından haberi yok, benim msj sayım 100 den az olduğu için ben kimseye özel mesaj atamıyorum ama böyle bi sorunu olmayan arkadaşlar hatırladıkları kişilere belki mesaj atabilir....

evet sayfanın açıldığından hbrleri yok heralde..quiter nerde konu sahibinin demi hbri yok yoksa :44: ayrıca bu sayfa niye önce kapatıldı sonra tekrar açıldı onu hiç anlamış değilim...acıdılarmı yoksa bize..bu kadınlar bu sayfa olmadan yapamıyolar fln diye varsa bilen beri gelsin

sayfanın kapatıldığını duyduğumda çok kötü oldum.
hamiş ablamın mahsunlaşmasına çok içerledim.
sayfayı kapatan yönetici beye bir iki sitem ettim.
sayfa doğru yerde açılmamış, bu duruma müsade edemem filan dedi.
size ne oluyor filan dedi ki ben burada hiç yazmamıştım:)
hamişlerin hiçbiri bu foruma dönmez filan diyince durumu anladı sanırım.
sabaha açılmıştı işte.
ufak bir faydam olduysa eğer ne mutlu bana.
çağırın arkadaşlarınızı gelsinler.
Biliyorum ki dertlerine sevinçlerine ortak arayan pek çok mart annesi
ve hatta diğer bayanlar her gün bu sayfayı merakla takip ediyorlar.
sıkıntılar paylaşılarak azalırya..
neyse ben çok uzattım.
Hayırlı doğumlar arkadaşlar..

ayy cnm bnm yaa Allah razı olsun..ne iyi etmişin..mart anneleri bitandaa var ama hani bi okulda nası kendi sınıfına alışıp başka sınıfa gidince yabancı gibi olursan burdada öyle hissettm bn açıkcası..bu topiğe ve burdaki arkadaşlara alıştım..eminim çoğuda öyledir bu yüzden başka topiclerde takılamadk sanırım..gerçekten bi boşluk oldu yani..çok ince düşünmüşsün cnm..teşekkürler..

sanırım yok... ben kapanınca öle kalakaldım... başka yerede yazasım gelmedi... ara ara bir umut girip bakıyordum ki açıldığını görünce sevindim... quiter bende ekli ben ona mesaj atim bakim :)

valla çok teşekkürler... bende açılmasaydı yazacaktım artık :))

kızlar topiğiniz hayırlı uğurlu olsun gerçi açalı baya olmuş sayfalar epey ilerlemiş
ben yeni görüyorum
bende ksımetse mart annesi olacağım
hepimiz sağlıkla alırız umarım yavrularımızı kucağımıza

evet çok durgunlaşmış sayfamız.. belki de hala konuyu bulamayanlar vardır

merhaba arkadaşlar, ben de arada diğer mart annelerine takılıyorum ama sadece okuyorum, orda çok kalabalıklar, konulara yetişemiyorum zaten, burası daha aşina, açılmasına çook sevindim..
geçen hafta ayrıntılı ultrasonum vardı, bilateral çentik diye bişey çıktı yani benden bebeğe giden damarlarda tıkanıklık varmış, bebeğim tam beslenemiyormuş, ileride yüksek tansiyon falan yapabilir dedi dr. dikkatli olmalıymışım. yarın tekrar gidicem, tahlillerim yapılacak, bu konuda bi bilgisi olan var mı aranızda?

canım bebeğin haftasına göre uyumlumu çıktımı peki?

yok canım bir hafta geriden geliyor dedi, 512 grammış, çok mu küçük sizce? bugün şeker yüklemem yapıldı, o da yüksek, diyetisyene yönlendirdi, ne yapıcam bilmiyorum, hem diyet yapıp hem nasıl besleyip haftasını öne alıcam kızımın

cnm karamsarlığa kapılma ya..diyetisyende illaki bebeğide beslicek onun gelişimine engel olmıcak ama snn şeker değerini kontrol altına alcak besinler verir sna..illa çok yemek değil ztn grkli besinleri almk önemli..yani oturp bi paket makarna yersek bebeğe değil bize yarar ama 1 kaşık alsak bile ondan bebek yararlanıyodur..yani diyetisyen sn durumuna göre verir diyetini..gelişimide 1 hafta geride olabilir her bebek süt danası gibi 1 hafta önden gitmez ya cnm kçk doğan minnak bebeklerde var sanırım 2 haftaya kdr ilerde yada önde olması normalmiş..nası 1 hafta ilerde olabiliyosa geridede olablr..mrk etme sıkma cnını..

yaaaww herkesçikler kaybolmuş ama yaaa .....

kızlar bende bu ay bi iştah patlaması ve kilo alışı ((((((((((( offf napsamki yaw... yarın itibaren abartmayı kesme kararı aldım.... yemem gerekenleri yicem tabi bebişim tosuncuk sağlıklı olsun ama abur cubur kızartma pasta börek yasak ( inşallah uyarum.... fotolarıma bakınca kendimden tiksindim valla kocaman yanaklar kalın kollar (( uffff

hep bu siteye girip okuyodum bu aralar bir karar verdim arada yazayim diye=))
nasip olursa bende mart ayinda anne olucam..25.haftadayim...hersey normal gozukuyo.iki hafta sonra seker yuklemesi yapacak doktorumuz.kilo artisim cok fazla..ne yapacam bilemiyorum.yazilanlari okuyunca iste bende de boyle diyorum...calisiyorum..hergun belli yolu yuruyorum ama kar etmiyo(tabi birazda fazla kaciriyoz sanirim)tek avantaj o da sayilirsa bol su iciyorum...9.ay da beni yuvarlarlar diye tahmin ediyorum :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…