şeker yüklemesi 24-28. haftalar arası yapılıyor, kaışımı da hastanede veriyorlar, senin almana gerek yok. 2. soru hakkında pek bir fikrim yok, ben hala yalnızca elevit kullanıyorum...
24.haftadan itibaren yapılıyomuş cnm..sanırım özellerde şekeri veriyolarda devlette eczaneden alman grkiyomuş..
dr. bni 16. haftada mı ne başlattı demir hapına..maltofer verdi..multivitamin olrk da decavit kullanıyodum ona devam et dedi..en son gittiğim dr..demir hapına devam ama multivitamini artık gün aşırı alabilirsin dedi..yani her gün almama grk yokmuş bnde 2 günde 1 alıyorum..
teşekkür ettim kızlar... neyse ben yinede önümüzdeki hafta içi gidim çok çok 2 3 hafta sonra gel der... gelmişkende usg ye de girer hasret giderim oğluşumla.... :))))))
elevit 2 adet kaldı şimdilik 2 günde bir kullanım.. 4 gün artı 1 5 gün eder.. 5 gün sonra giderim doktora....
bu arada ne yaptınız kilo işini... pek meraktayım... ben 72 bucuk geldim bu sabah... 5 bucuk kilo almış oldum( hedef 80 di ama sanırım 85 de bitirsem öpüp başıma koycam asıl bundan sonra 3 er 5 er alınacak kilolar ((((((
benim sağıma bile yattığım oluyodu, umarım bi zarar vermemişimdir...
ya sayfamız kapanıp açıldıktan sonra pek durgunlaşmış yaaa( nerde diğer kızlar... ıssız bırakmayın burayı.. daha beraber doğurup beraber zayıflicaktık beraber çocuk büyütecektik ama (( 19:
evet sayfanın açıldığından hbrleri yok heralde..quiter nerde konu sahibinin demi hbri yok yoksa :44: ayrıca bu sayfa niye önce kapatıldı sonra tekrar açıldı onu hiç anlamış değilim...acıdılarmı yoksa bize..bu kadınlar bu sayfa olmadan yapamıyolar fln diyevarsa bilen beri gelsin
sayfanın kapatıldığını duyduğumda çok kötü oldum.
hamiş ablamın mahsunlaşmasına çok içerledim.
sayfayı kapatan yönetici beye bir iki sitem ettim.
sayfa doğru yerde açılmamış, bu duruma müsade edemem filan dedi.
size ne oluyor filan dedi ki ben burada hiç yazmamıştım:)
hamişlerin hiçbiri bu foruma dönmez filan diyince durumu anladı sanırım.
sabaha açılmıştı işte.
ufak bir faydam olduysa eğer ne mutlu bana.
çağırın arkadaşlarınızı gelsinler.
Biliyorum ki dertlerine sevinçlerine ortak arayan pek çok mart annesi
ve hatta diğer bayanlar her gün bu sayfayı merakla takip ediyorlar.
sıkıntılar paylaşılarak azalırya..
neyse ben çok uzattım.
Hayırlı doğumlar arkadaşlar..
evet sayfanın açıldığından hbrleri yok heralde..quiter nerde konu sahibinin demi hbri yok yoksa :44: ayrıca bu sayfa niye önce kapatıldı sonra tekrar açıldı onu hiç anlamış değilim...acıdılarmı yoksa bize..bu kadınlar bu sayfa olmadan yapamıyolar fln diyevarsa bilen beri gelsin
sayfanın kapatıldığını duyduğumda çok kötü oldum.
hamiş ablamın mahsunlaşmasına çok içerledim.
sayfayı kapatan yönetici beye bir iki sitem ettim.
sayfa doğru yerde açılmamış, bu duruma müsade edemem filan dedi.
size ne oluyor filan dedi ki ben burada hiç yazmamıştım:)
hamişlerin hiçbiri bu foruma dönmez filan diyince durumu anladı sanırım.
sabaha açılmıştı işte.
ufak bir faydam olduysa eğer ne mutlu bana.
çağırın arkadaşlarınızı gelsinler.
Biliyorum ki dertlerine sevinçlerine ortak arayan pek çok mart annesi
ve hatta diğer bayanlar her gün bu sayfayı merakla takip ediyorlar.
sıkıntılar paylaşılarak azalırya..
neyse ben çok uzattım.
Hayırlı doğumlar arkadaşlar..
ya sayfamız kapanıp açıldıktan sonra pek durgunlaşmış yaaa( nerde diğer kızlar... ıssız bırakmayın burayı.. daha beraber doğurup beraber zayıflicaktık beraber çocuk büyütecektik ama (( 19:
merhaba arkadaşlar, ben de arada diğer mart annelerine takılıyorum ama sadece okuyorum, orda çok kalabalıklar, konulara yetişemiyorum zaten, burası daha aşina, açılmasına çook sevindim..
geçen hafta ayrıntılı ultrasonum vardı, bilateral çentik diye bişey çıktıyani benden bebeğe giden damarlarda tıkanıklık varmış, bebeğim tam beslenemiyormuş, ileride yüksek tansiyon falan yapabilir dedi dr. dikkatli olmalıymışım. yarın tekrar gidicem, tahlillerim yapılacak, bu konuda bi bilgisi olan var mı aranızda?
yok canım bir hafta geriden geliyor dedi, 512 grammış, çok mu küçük sizce? bugün şeker yüklemem yapıldı, o da yüksek, diyetisyene yönlendirdi, ne yapıcam bilmiyorum, hem diyet yapıp hem nasıl besleyip haftasını öne alıcam kızımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?