Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

sayfamız geri mi açıldı yoksa.... deneme 1 2 :)))) oohhh valla pek bi sevindirik oldum bennnnn

çıplak kalmış gb olmuştum... ben şimdi orta yerden dan diye kime yazim... eski arkadaşlarımı nerden bulim dimi ama.... neyseki vazgeçtiler herhalde.... çok şükür kavuştuk birbirimize :))))

merhabalarrr bende 24 haftalık hamileyim allah nasip ederse 12 martta oğluşumu kucağıma alacağımm

gunaydin kizlar

15 martta da bizimki gelicek dunyaya

dün kadin doktorumda terminim vardi,

kontrolden sonra bana sola yatmam gerektigini,
soyledi bende is cikisi cok yorgundum onemsemedim,
anlamadimda nedemek istedigini,
simdide huzursuzum:-(
sizce ne olabilir bilgisi olan varmi?

ayyy nihayet sayfamızı buldummm 2 gündür bi boşluk hissi oluşmuştu bende..

kızlar hepınıze gunaydın

size cok acıl sormam gereken seyler var özellıkle calısan annelere kızlar bız sımdı 4 aylık ızne cıkıcaz hanı dogum ıznı iş yerımle konustum paranı sskdan dogum ıznın bıtınce alıcaksın dedıler yanı burdan almıycam ama bu 4 aylık dönemde gelır burda calısırsam burdanda alabılırımısım yanı verıceklermıs paramı şimdi bız bu 4 ayın sonunda mı paramızı alabılmek ıcın basvuruda bulunucaz ssk ya bu basvuru surecı nasıl olucak ne kadar tutarında para alabılıcez bu parayı alabımemız ıcın gereklı evraklar neler ne yapmamız gerekıyor

cok acıl cevap beklıyorummmmm

Bende bunları araştırdım. Eğer iyi giderse doğuma kadar çalışmak istiyorum. 32.haftada normalde izne ayrılıyoruz. Eğer devam etmek istiyorsan çalışabilir raporu alıyorsun. 37.haftaya kadar çalışıyorsun. Kanuna göre böyle. Raporlarını işyerine veriyorsun seni doğum izninde gösteriyorlar. Doğumdan sonra paranı parça parçada alabiliyorsun. izin bitiminde toplu da alabiliyosun. Doğum raporun ve raporların ile sskya gidiyosun. Hesaplaması da şöyle. Günlük maaşının 2/3 ünü alabiliyosun. 112gün üzerinden.
4aylık izninde çalışman bence zor olur. Bu günler geri gelmeyecek. Ben tatilin hayalini kuruyorum şimdiden. Bebeğime doymak istiyorum. İzin bitiminde zaten bırakıcam mecburen.

yaa kızlar ben en son 4ünde doktora gitmiştim... yolculuk yapıcam diye tahlil filan verdi sonucu alınca gel dedi.. ben sonucu alana kadar yetişemedim o gün doktora... yani bir daha ne zaman gidicemi bilmiyorum....

soru 1. şeker yüklemesi ne zaman yapılıyo.. acep direk onun yapılacağı hafta mı gitsem?? ve bunun için gidince o şekerli karışımı ezaneden filan mı alıyoz yoksa hastanede mi veriyorlar?

soru 2. en son doktora gittiğimde elevit kullanıyodum.. o gün ferflex verdi doktor.. yani demir ilacını.. ben sormadım o da bişey demedi ikisini birden kullanıyordumki elevit 2 gün sonra bitiyo... bu durumda sizler hem demir hem multivitamşn kullanıyormusunuz yoksa demire başlayınca zaten elevit bırakılırmı??

şeker yüklemesi 24-28. haftalar arası yapılıyor, kaışımı da hastanede veriyorlar, senin almana gerek yok. 2. soru hakkında pek bir fikrim yok, ben hala yalnızca elevit kullanıyorum...

boşuna endişelenme canımm
aynısını banada söyledi
bebek daha dönmediği için böyle yatmamız gerekiyo
sağ tarafımıza yatmayacağız asla

nasıll sevindim ben anlatamam sayfa açılmış!!!!!!!:>kapandığından beri nette girecek yer bulamıyorum.Dİğer sayfaya baktım baktım kimseyi tanımıyorum yazmıştım gene de bişeyler ama yok yani olmuyordu:>
neyse öğretmenler gününde güzel bir iş oldu bu bana:>
Tüm saygıdeğer öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım buradan.:>

ayy oleyyyy açılmış ya yine yeniden..aşkolsun kızlar niye söylemiyosunuz mal gibi takılıyorum sitede afedersinz topiğimiz olmadan çok tuhaftı..burda herkes az çok tanıyo brbrini diğer topicler pek sarmıyo ya..çok kalabalık..neyse haydi hayırlı olsun rahatladım valla..

24.haftadan itibaren yapılıyomuş cnm..sanırım özellerde şekeri veriyolarda devlette eczaneden alman grkiyomuş..
dr. bni 16. haftada mı ne başlattı demir hapına..maltofer verdi..multivitamin olrk da decavit kullanıyodum ona devam et dedi..en son gittiğim dr..demir hapına devam ama multivitamini artık gün aşırı alabilirsin dedi..yani her gün almama grk yokmuş bnde 2 günde 1 alıyorum..

boşuna endişelenme canımm
aynısını banada söyledi
bebek daha dönmediği için böyle yatmamız gerekiyo
sağ tarafımıza yatmayacağız asla

nası yani..sola yatmamız grktiğini biliyorumdaa sağada yatıyorum hatta bi bakıyorum uykudan uyanınca sırt üstü yatmışım..nolur ki cnmm korkutma bni :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…