kızlar hepınıze gunaydın
size cok acıl sormam gereken seyler var özellıkle calısan annelere kızlar bız sımdı 4 aylık ızne cıkıcaz hanı dogum ıznı iş yerımle konustum paranı sskdan dogum ıznın bıtınce alıcaksın dedıler yanı burdan almıycam ama bu 4 aylık dönemde gelır burda calısırsam burdanda alabılırımısım yanı verıceklermıs paramı şimdi bız bu 4 ayın sonunda mı paramızı alabılmek ıcın basvuruda bulunucaz ssk ya bu basvuru surecı nasıl olucak ne kadar tutarında para alabılıcez bu parayı alabımemız ıcın gereklı evraklar neler ne yapmamız gerekıyor
cok acıl cevap beklıyorummmmm
yaa kızlar ben en son 4ünde doktora gitmiştim... yolculuk yapıcam diye tahlil filan verdi sonucu alınca gel dedi.. ben sonucu alana kadar yetişemedim o gün doktora... yani bir daha ne zaman gidicemi bilmiyorum....
soru 1. şeker yüklemesi ne zaman yapılıyo.. acep direk onun yapılacağı hafta mı gitsem?? ve bunun için gidince o şekerli karışımı ezaneden filan mı alıyoz yoksa hastanede mi veriyorlar?
soru 2. en son doktora gittiğimde elevit kullanıyodum.. o gün ferflex verdi doktor.. yani demir ilacını.. ben sormadım o da bişey demedi ikisini birden kullanıyordumki elevit 2 gün sonra bitiyo... bu durumda sizler hem demir hem multivitamşn kullanıyormusunuz yoksa demire başlayınca zaten elevit bırakılırmı??
gunaydin kizlar
15 martta da bizimki gelicek dunyaya
dün kadin doktorumda terminim vardi,
kontrolden sonra bana sola yatmam gerektigini,
soyledi bende is cikisi cok yorgundum onemsemedim,
anlamadimda nedemek istedigini,
simdide huzursuzum:-(
sizce ne olabilir bilgisi olan varmi?
yaa kızlar ben en son 4ünde doktora gitmiştim... yolculuk yapıcam diye tahlil filan verdi sonucu alınca gel dedi.. ben sonucu alana kadar yetişemedim o gün doktora... yani bir daha ne zaman gidicemi bilmiyorum....
soru 1. şeker yüklemesi ne zaman yapılıyo.. acep direk onun yapılacağı hafta mı gitsem?? ve bunun için gidince o şekerli karışımı ezaneden filan mı alıyoz yoksa hastanede mi veriyorlar?
soru 2. en son doktora gittiğimde elevit kullanıyodum.. o gün ferflex verdi doktor.. yani demir ilacını.. ben sormadım o da bişey demedi ikisini birden kullanıyordumki elevit 2 gün sonra bitiyo... bu durumda sizler hem demir hem multivitamşn kullanıyormusunuz yoksa demire başlayınca zaten elevit bırakılırmı??
boşuna endişelenme canımm
aynısını banada söyledi
bebek daha dönmediği için böyle yatmamız gerekiyo
sağ tarafımıza yatmayacağız asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?