En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Yok almam,yani insallah dikkat ederim ablamin diyetisyenine gidicez.Ama verdigi listeyi uygulamaya eve donunce basliycam. Ablamda ben donunce baslayacakmis
Tabi 2-3 hafta verin çoşkuyuAfiyet bal şeker olsun ama yağ olmasın

Bi kaç kez tavuk yaptım ama begenmedim. Burdakiler tavuğu baharatlayıp tepsiye diziyorlar. Öyle yanmıyor mu??

Bu arada fikirlerin için teşekkür ederim

Bi kaç kez tavuk yaptım ama begenmedim. Burdakiler tavuğu baharatlayıp tepsiye diziyorlar. Öyle yanmıyor mu??

Nasıl yaptın canım:)
Yok derili tavuk olursa yanmıyor canım:)
Fırında en çok güveci seviyorum:)Onuda bu mevsimde yapmıyorum:)

Bende bir kere yaptım, senin tarifi. Güzel olmuştu güvecimin kapağını kırmış fırıncı

Ben yapiyorum onu sen normal firina vermekten bahsediyorsun... patatesleri bir tarafa tavugu bir tarafa diziyorum pattesleri az yaglyip baharatliyorum.. tavugu sadece baharatliyorum... yanmiyor canim gonul rahatligiyla surebilirsin firina bizim icin basit yemek oluyor.. nacizane:)))
kiymayi cigden koydum papatesin ustune salcali su yapip o da guzel oldu canim..

Nevocan bugün senin kuru dolmadan yaptım ama eror verdi bacım ya :))) içi pişti dışı sertti, özellikle patlıcanı kayış gibi oldu patlıcanın cinsi kötü dedim ev halkına :)))) nerde hata var sence? Patlıcan damı bende mi:))))

Ohhoooo büyüdüler bile ben yakında askere gönderirim heralde oğlumu

Şaka bir yana iyiyiz @Lunya cigim sen neler yapıyorsun tırtıl kurabiyeden sonra katılmadin sanırım sen de
Maşaallah
Kurabiyeler karıştı:)Onu T Tweety yaptı ve ortadan kayboldu

Yok canım ev fırının da bende yapıyorum. Sorun olmuyor. Dogu taraflarında taş fırınlar var. Yemegi hazırlayıp fırına gönderiyorsun. Odun ateşinde pişiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…