En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Cidden ben duramam:)1 gün yapmasan ertesi gün abartırım:)
Eşim fazla yap 2 gün yiyelim der ben kabul etmem
Nevros kız Allah'tan çalışmıyorsun, yoksa sen bu tempo ile kürdan olurdun

Nevros kız Allah'tan çalışmıyorsun, yoksa sen bu tempo ile kürdan olurdun
Kız çalışmıyorum ama işim bitmiyor.Ev işinden bahsetmiyorum o benim için devede kulak

Evet geldim cok sukur
Son bir kac gunun yorgunlugu ve uykusuzlugu var ustumde
Kar yagiyor cok guzel, dinleneyim keyfini cikarticam.
Birkaç gün dinlen sonra iş başı yaparsın:)Mutfak seni bekler:)

Kız çalışmıyorum ama işim bitmiyor.Ev işinden bahsetmiyorum o benim için devede kulak
Üzerine birde başka yerde çalışsan, sende gece kalkıp yarına çorbasından tarlasına yapacak potansiyel var işin zor ohh bizde sülale rahat

Üzerine birde başka yerde çalışsan, sende gece kalkıp yarına çorbasından tarlasına yapacak potansiyel var işin zor ohh bizde sülale rahat
Aynen canım benim için önemli mutlaka yaparım:)Örneğin ertesi gün çok yoğun olcaksam akşamdan sarma,içli köfte vs ne yapılacaksa yaparım:)

Aynen onu bazen bende fazla yaparım:)
Yarın fırın yemegi Yapcam, ne önerirsin şu yemekleri bir çözemedim. Sebzeleri küp küp dograyıp kıyma yada etle fırına veriyorlar burda. Siz öyle yapıyor musunuz

Yarın fırın yemegi Yapcam, ne önerirsin şu yemekleri bir çözemedim. Sebzeleri küp küp dograyıp kıyma yada etle fırına veriyorlar burda. Siz öyle yapıyor musunuz
Ben yapıyorum fırın yemeği ama çok sık değil:)
Yani güveç,tavuk yemeği bazen et-sebze yemeği falan daha çok yolladım:)
Fırına ne yollarsan güzel olur canım:)Hepsini çiğ koy,yağ,salça,baharat harmanla tepsiye dizip yolla:)Çok su koyma 1 çay bardağı veya 1 su bardağı falan koyarsan yeter tabi domates koyarsan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…