• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Cidden ben duramam:)1 gün yapmasan ertesi gün abartırım:)
Eşim fazla yap 2 gün yiyelim der ben kabul etmem:KK70:
Nevros kız Allah'tan çalışmıyorsun, yoksa sen bu tempo ile kürdan olurdun :skandal:

Nevros kız Allah'tan çalışmıyorsun, yoksa sen bu tempo ile kürdan olurdun :skandal:
Kız çalışmıyorum ama işim bitmiyor.Ev işinden bahsetmiyorum o benim için devede kulak:70:

Evet geldim cok sukur:KK200:
Son bir kac gunun yorgunlugu ve uykusuzlugu var ustumde:silah:
Kar yagiyor cok guzel, dinleneyim keyfini cikarticam.:KK53:
Birkaç gün dinlen sonra iş başı yaparsın:)Mutfak seni bekler:)

Kız çalışmıyorum ama işim bitmiyor.Ev işinden bahsetmiyorum o benim için devede kulak:KK70:
Üzerine birde başka yerde çalışsan, sende gece kalkıp yarına çorbasından tarlasına yapacak potansiyel var :olamaz: işin zor :KK53: ohh bizde sülale rahat :süslü:

Üzerine birde başka yerde çalışsan, sende gece kalkıp yarına çorbasından tarlasına yapacak potansiyel var :olamaz: işin zor :KK53: ohh bizde sülale rahat :süslü:
Aynen canım benim için önemli mutlaka yaparım:)Örneğin ertesi gün çok yoğun olcaksam akşamdan sarma,içli köfte vs ne yapılacaksa yaparım:)

Aynen onu bazen bende fazla yaparım:)
Yarın fırın yemegi Yapcam, ne önerirsin :KK70: şu yemekleri bir çözemedim. Sebzeleri küp küp dograyıp kıyma yada etle fırına veriyorlar burda. Siz öyle yapıyor musunuz :KK64:

Yarın fırın yemegi Yapcam, ne önerirsin :KK70: şu yemekleri bir çözemedim. Sebzeleri küp küp dograyıp kıyma yada etle fırına veriyorlar burda. Siz öyle yapıyor musunuz :KK64:
Ben yapıyorum fırın yemeği ama çok sık değil:)
Yani güveç,tavuk yemeği bazen et-sebze yemeği falan daha çok yolladım:)
Fırına ne yollarsan güzel olur canım:)Hepsini çiğ koy,yağ,salça,baharat harmanla tepsiye dizip yolla:)Çok su koyma 1 çay bardağı veya 1 su bardağı falan koyarsan yeter tabi domates koyarsan:)

Back