• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Bebiş bekleyenlerin duası kabul olurmuş, bana da dua et 2. madalyayı alayım:KK22: 3 sene olmuş madalya alalı:KK70:
Canım benim yaaa :KK60: tamam o zaman ilk alamayanlar alsın sonra bizler ikinci madalyaları alalım inşallah :KK200:

Ayy İnşaAllah, doğalgaz çok kabarık geliyor:olamaz:
Benim çok gelmiyor evim ara kat ve güneş alıyor:ıslık:Yani normal geliyor.Ama arkadaşların bayağı çok geliyor.

Bana da dua et, sonuncu olmayayım :KK45:
:KK70: Aman kim hatırlatacak sonuncuyu birinciyi ben seni hep pırasalı böreğinle hatırlayacağım ama aramızda kalsın ensevdiğim börekte pırasalı börektir aldım eve yapacağım en kısa zamanda

:KK70: Aman kim hatırlatacak sonuncuyu birinciyi ben seni hep pırasalı böreğinle hatırlayacağım ama aramızda kalsın ensevdiğim börekte pırasalı börektir aldım eve yapacağım en kısa zamanda
1.dışında hiç birini hatırlamıyorum:)Sorun eski kategorileri çoğunu bilirim ama 1.den sonrası yok:70:

1.dışında hiç birini hatırlamıyorum:)Sorun eski kategorileri çoğunu bilirim ama 1.den sonrası yok:KK70:
Ablacım bundan sonra kırmızı masa örtüsü de yasaklansın :KK70: o kırmızı olmasaydı birinci bendim :confused:

Ablacım bundan sonra kırmızı masa örtüsü de yasaklansın :KK70: o kırmızı olmasaydı birinci bendim :confused:
Yada herkes kendine kırmızı masa örtüsü alsın:70:
Ben mesela bu kategoride yine kırmızı örtümü kullanacağım çünkü kategoriye çok uygun:)

Hanı bana oyyyyyyy :KK62::KK62::sinirli::sinirli:

Back