• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Oylama daha tam başlamadı.Tüm üyelere bildirim gidecek o zaman değişebilir:)
Ispanaklı böreği 3 farklı kişi yapacaktı ve üçüde börek yapmaktan vazgeçti:)Öyle olunca kimse yapmadı:)
Tüh yaa. Ama belki de iyi oldu yani ıspanaklı görünce dayanamam sonra eşimi gece vakti börek aramaya yollardım herhalde:D

Dirilişi hiç izlemedim bir sahnesini bile:)Hiç bilmiyorum:)
Bende izlememiştim tivibuda bir gün can sıkıntısında neler var diye bakıyordum Dirilişi bari izleyim dedim ilk bölümü bir izledim gerisi çorap söküğü gibi geldi :)

Abla eski yapılan yarışmaların hepsi bir yerde toplanıyor mu sayfa olarak ?
Evet canım Yemek tarifleri bölümünde kategoriler var.Tüm yarışmalar kategorilerine göre sabitleniyor:)

Bende izlememiştim tivibuda bir gün can sıkıntısında neler var diye bakıyordum Dirilişi bari izleyim dedim ilk bölümü bir izledim gerisi çorap söküğü gibi geldi :)
Hiç dikkatimi çekmedi ama seveni çok:)

Ya bende cok izlemeyi istedim ablamlar deli gibi izler o gun telf bile bakmazlardi:KK70:sonra bi abimiz o diziye girdi ona bakalim diye 2 bolum falan baktik ama gerisi gelmedi.pazarda pazarcilar arasinda konuşurken duymuştum çok şaşırmıştım bu akşamki bölümde ne olacak falan diye konuşuyorlardı :confused:

Daha önce yazmıştım sanırım. Simit tadında börek, kek kalıbında börek, avcı böreği ve kruvasan börek. Yaa aslında hepsi çok güzel ama onları ilk defa gördüm biraz da ondan. Hamileyim zaten börek aşeriyorum :'(
Fakaaaat bir eleştirim olacak sizlere, benim en sevdiğim börek ıspanaklı börek neden kimse ıspanak kullanmadı hem de tam da mevsimi..
Konuş Matilda:KK53:

Evet, neden Ispanaklı börek yok :KK34:

Aynı fikirdeyim :)Ama bizim göremediğimiz bir şey görüyor olabilirler:KK48:
Eşim kına gecemiz o dizinin olduğu güne denk geldi diye ne kadar söylenmişti nefret ediyordum o yüzden sonra beni de alıştırdı tabi ki de :kahve:

Back