• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
:KK74::KK74::KK74: Benim yardımcım başka yahuuuu

Ha başka bir yere gidecektin yaneeeee:KK34:
Yok biz diyet gruplarına hiç bulaşmadan günlükleremi gitsek demiştim:)
Ama sen bizi mum gibi yaparsın:KK45:

Ama ben baştan söyledim, net olmadığını. Ki, ben ıspanaklı kıymalı karışık istedim, sen “yeter, gençlerin önünü aç artık” dedin :110:

Bende sevmediğim halde, peynirle karıştırıp yaparım eğer yapabilirsem dedim.

Herkes bilir, ben söz verseydim, ilk ben yapardım :işsiz:

Ve, en iyi bilende sensin Nevoşum :işsiz:

O, sade ıspanaklı kıymalı yapacak arkidiş nerede :işsiz:

Mazlumu getirin bana :sopa:
Ispanaklı kıymalı yapacaktı:KK45:Ama forumda kalmaya devam edeceksen o sopayı sakla:sus::KK70::KK70:

Aaa başladı mı yarışma
ben katılamayacağım maalesef bu sefer.
Oysa çok güzel bir Sırp böreği rezerve etmiştim burek Sa Sirom diye.
Kısmet başka yarismalara^^
Herkese başarılar
Dün aklıma geldiniz etiketleyecektim:)Sonra dedim demek zamanı olmadı veya yapmak istemedi.Zorlamış olmayayım:)
Her zaman bekleriz efenim:KK54:

Hemen yan çizdin:)
Yok abla cidden yan çizmek değil benim eşim ağır kanlı 6 ay sonra sünnet yapacağım parkeler değişecek perdeler değişecek evde ufak tefek alijacaklar var giyim haricinde boya badana yapılacak bizimki parmağını oynstmiyor bu arada o firni yapacağını hiç sanmıyorum :(

Yok abla cidden yan çizmek değil benim eşim ağır kanlı 6 ay sonra sünnet yapacağım parkeler değişecek perdeler değişecek evde ufak tefek alijacaklar var giyim haricinde boya badana yapılacak bizimki parmağını oynstmiyor bu arada o firni yapacağını hiç sanmıyorum :KK43:
Zaten fırınsız bir kategori olur veya fırınsızda yapılacak tarifler:)

Zaten fırınsız bir kategori olur veya fırınsızda yapılacak tarifler:)
Tamam alırım en firijsizijdan zaten sen benim msj hariç kimseye bakmayacaksin ya :sus:

Alırım bir tarif en firinsizijdan :D

Back