Aynen 1.5 ayda veririz:)Spor yapmazsam veremem, yaparsam 1.5 ayda tamamdir benim isim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen 1.5 ayda veririz:)Spor yapmazsam veremem, yaparsam 1.5 ayda tamamdir benim isim
Afiyet olsun canım kazanırsan çok sevineceğim tarifi ben çok uzun zamandır yapıyorum bi yerden mi gördüm yapmaya başladım bilmiyorum ama yapıyorum devamlı :) ıspanaklısını da yapıyorumervanazlim canim benim yaptigim tarif sana mi ait? Kendi tarifin mi yani. Oyleyse gercekten cok guzel bir tarif olusturmussun benden soylemesi. Ben kalabaligiz diye baya cok yaptim, cok begendik gercekten. Ozellikle agir misafirlere yapilabilecek muthis bir borek artik daima favorilerimde.
En son Özge’nin doğum yaptığını öğrendim, sonrasını bilmiyorum, uyumuşumAslında çok dizi izlemiyorum.Yani denk gelirse izlerim ama bunları takip ediyorum özellikle Avlu'yu:)
Özge doğum yaptı.Bebeğini önce istemedi sonra istedi.En son Kudret hastaneye Özge'yi öldürmeleri bebeği kaçırmaları için birilerini gönderdi.Ama Oktay farketti bebeği ve Özge'yi sakladılar.Orada bitti:)En son Özge’nin doğum yaptığını öğrendim, sonrasını bilmiyorum, uyumuşum
Neler oldu
Özge doğum yaptı.Bebeğini önce istemedi sonra istedi.En son Kudret hastaneye Özge'yi öldürmeleri bebeği kaçırmaları için birilerini gönderdi.Ama Oktay farketti bebeği ve Özge'yi sakladılar.Orada bitti:)En son Özge’nin doğum yaptığını öğrendim, sonrasını bilmiyorum, uyumuşum
Neler oldu
Abbooowww, neleri kaçırmışımÖzge doğum yaptı.Bebeğini önce istemedi sonra istedi.En son Kudret hastaneye Özge'yi öldürmeleri bebeği kaçırmaları için birilerini gönderdi.Ama Oktay farketti bebeği ve Özge'yi sakladılar.Orada bitti:)
Yok canım ya bence yarışta sen de varsın büyük ihtimal sen kazanırsın gibi geliyor öyle olursa nevoş abla bu böreği yasaklayacakmış :)10 olmusum vay be
Bildirim gidince gonca gulle - pizza kapisir benden soylemesi
Ya da bilmiyorum hepsi olabilir, fark yok sayilir tarifler arasinda.
Sunumlar cok iyi cook
Ben de tv neredeyse hiç izlemiyorum, sadece Cumartesi kalk gidelimi izliyorum:)Ben akşam 9dan sonra ne denk gelirse bazen tvyi kapatıp oturuyorum:)
Aslinda tarifi aldigimda bende ispanakli yapmayi dusundum ama evimde degildim gittigim yerde de ispanak bulmak tam bir eziyetti,kiymaliyi yaptim gittiIspanaklisinida en kisa surede deneyecegim.Ellerine saglik, sayende cok guzel bir borek ogrendim bende.Afiyet olsun canım kazanırsan çok sevineceğim tarifi ben çok uzun zamandır yapıyorum bi yerden mi gördüm yapmaya başladım bilmiyorum ama yapıyorum devamlı :) ıspanaklısını da yapıyorum
Demet Evgar'a bayılıyorum.Kadın hangi role girse onu çok iyi yapıyor.Abbooowww, neleri kaçırmışım
Fırsat buldukça bakıyorum.Bazen buraya dalıyorum kaçıyor:)Ben de tv neredeyse hiç izlemiyorum, sadece Cumartesi kalk gidelimi izliyorum:)
Bölümü kaçıranların izlemesine gerek kalmamış NevoşDemet Evgar'a bayılıyorum.Kadın hangi role girse onu çok iyi yapıyor.
Zerrin müdürün kardeşi Azra ile kavgalıymış.Ondan dolayı Kudret'in yanına geçmiş ve daha sonra Oktay yanlışlıkla Zerrin'in kardeşini öldürmüşZerrin ondan gelmiş
Bilmem ki hayirlisi olsun, ben sizlerden daha cok umutluyum sunumlarda cigir actiniz zatenYok canım ya bence yarışta sen de varsın büyük ihtimal sen kazanırsın gibi geliyor öyle olursa nevoş abla bu böreği yasaklayacakmış :)
O dizi en sevdiğim nefessiz izliyorum diğerlerini sor hep kaçırmış olurumBölümü kaçıranların izlemesine gerek kalmamış Nevoş
Hangisi onlar:)Yaa benim favori böbreklerim neden düşük oy alıyor!
Demet Evgar'a bayılıyorum.Kadın hangi role girse onu çok iyi yapıyor.
Zerrin müdürün kardeşi Azra ile kavgalıymış.Ondan dolayı Kudret'in yanına geçmiş ve daha sonra Oktay yanlışlıkla Zerrin'in kardeşini öldürmüşZerrin ondan gelmiş
Belli zaten öyle iştahlı anlatmışsın kiO dizi en sevdiğim nefessiz izliyorum diğerlerini sor hep kaçırmış olurum
Deynepin şarkısı daha güzel leylim ley yar leylim ley yarLeylim ley leylim leyy hobaaa