• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
ervanazlim ervanazlim canim benim yaptigim tarif sana mi ait? Kendi tarifin mi yani. Oyleyse gercekten cok guzel bir tarif olusturmussun benden soylemesi. :KK200::kk77:Ben kalabaligiz diye baya cok yaptim, cok begendik gercekten. Ozellikle agir misafirlere yapilabilecek muthis bir borek artik daima favorilerimde.
Afiyet olsun canım kazanırsan çok sevineceğim :KK60: tarifi ben çok uzun zamandır yapıyorum bi yerden mi gördüm yapmaya başladım bilmiyorum ama yapıyorum devamlı :) ıspanaklısını da yapıyorum

En son Özge’nin doğum yaptığını öğrendim, sonrasını bilmiyorum, uyumuşum :olamaz:

Neler oldu:KK64:
Özge doğum yaptı.Bebeğini önce istemedi sonra istedi.En son Kudret hastaneye Özge'yi öldürmeleri bebeği kaçırmaları için birilerini gönderdi.Ama Oktay farketti bebeği ve Özge'yi sakladılar.Orada bitti:)

En son Özge’nin doğum yaptığını öğrendim, sonrasını bilmiyorum, uyumuşum :olamaz:

Neler oldu:KK64:
Özge doğum yaptı.Bebeğini önce istemedi sonra istedi.En son Kudret hastaneye Özge'yi öldürmeleri bebeği kaçırmaları için birilerini gönderdi.Ama Oktay farketti bebeği ve Özge'yi sakladılar.Orada bitti:)

Abbooowww, neleri kaçırmışım :bicak:

10 olmusum vay be:KK53:
Bildirim gidince gonca gulle - pizza kapisir benden soylemesi:confused:
Ya da bilmiyorum hepsi olabilir, fark yok sayilir tarifler arasinda.
Sunumlar cok iyi cook:KK8:
Yok canım ya bence yarışta sen de varsın büyük ihtimal sen kazanırsın gibi geliyor öyle olursa nevoş abla bu böreği yasaklayacakmış :)

Afiyet olsun canım kazanırsan çok sevineceğim :KK60: tarifi ben çok uzun zamandır yapıyorum bi yerden mi gördüm yapmaya başladım bilmiyorum ama yapıyorum devamlı :) ıspanaklısını da yapıyorum
Aslinda tarifi aldigimda bende ispanakli yapmayi dusundum ama evimde degildim gittigim yerde de ispanak bulmak tam bir eziyetti,kiymaliyi yaptim gitti:KK70:Ispanaklisinida en kisa surede deneyecegim.Ellerine saglik, sayende cok guzel bir borek ogrendim bende.:KK36:

Abbooowww, neleri kaçırmışım :bicak:
Demet Evgar'a bayılıyorum.Kadın hangi role girse onu çok iyi yapıyor.
Zerrin müdürün kardeşi Azra ile kavgalıymış.Ondan dolayı Kudret'in yanına geçmiş ve daha sonra Oktay yanlışlıkla Zerrin'in kardeşini öldürmüş:skandal:Zerrin ondan gelmiş :KK45:

Zerrin müdürün kardeşi Azra ile kavgalıymış.Ondan dolayı Kudret'in yanına geçmiş ve daha sonra Oktay yanlışlıkla Zerrin'in kardeşini öldürmüş:skandal:Zerrin ondan gelmiş :KK45:
Bölümü kaçıranların izlemesine gerek kalmamış Nevoş:KK70:

Yok canım ya bence yarışta sen de varsın büyük ihtimal sen kazanırsın gibi geliyor öyle olursa nevoş abla bu böreği yasaklayacakmış :)
Bilmem ki hayirlisi olsun, ben sizlerden daha cok umutluyum sunumlarda cigir actiniz zaten:halay:
Tabi kazanirsam sevinirim, yasaklamasida normal olur. Ama kim kazanirsa kazansin hakediyor kesinlikle. :KK8:

:KK57:

Bende Demet Evgar ve Ceren Moray’ın oyunculuğuna hayranım.

Uyuma derdi yüzüne hiçbir şey izleyemiyorum, ki avlu’yu çok seviyorum.
Kaçtı gül gibi sahneler :cry:

Yarın PC’yi, tvye bağlayayım ütü yaparken :cry:

Leylim ley leylim leyy hobaaa:KK53:
Deynepin şarkısı daha güzel leylim ley yar leylim ley yar :D
Öksürüyorum diye benim herif sen gidicisin diyor bana :D ben bilirim öksürüğü seninki körüklü normal değil herşey bir öksürükle başlar diyor.. Pzt bir dra gideyim inşaAllah :)

Amaa biyerde Hakka kavuşursam hakkınızı helal edin haa

Back