Aynen izlemen gereken bir bölüm:)
Bende Demet Evgar ve Ceren Moray’ın oyunculuğuna hayranım.
Uyuma derdi yüzüne hiçbir şey izleyemiyorum, ki avlu’yu çok seviyorum.
Kaçtı gül gibi sahneler
Yarın PC’yi, tvye bağlayayım ütü yaparken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen izlemen gereken bir bölüm:)
Bende Demet Evgar ve Ceren Moray’ın oyunculuğuna hayranım.
Uyuma derdi yüzüne hiçbir şey izleyemiyorum, ki avlu’yu çok seviyorum.
Kaçtı gül gibi sahneler
Yarın PC’yi, tvye bağlayayım ütü yaparken
Demet Evgar ne yapsa izlerimBelli zaten öyle iştahlı anlatmışsın ki
Çok güzel canım kaçırmışsın:)Avlu yu hic izlemedim ben ya, halbuki cok guzel bir diziymis diyolar
Oktay Dirilişde oynamış ya komutan vasilius diye :)Özge doğum yaptı.Bebeğini önce istemedi sonra istedi.En son Kudret hastaneye Özge'yi öldürmeleri bebeği kaçırmaları için birilerini gönderdi.Ama Oktay farketti bebeği ve Özge'yi sakladılar.Orada bitti:)
Tovbe de kiz. Esin seni kizdiriyorDeynepin şarkısı daha güzel leylim ley yar leylim ley yar
Öksürüyorum diye benim herif sen gidicisin diyor bana ben bilirim öksürüğü seninki körüklü normal değil herşey bir öksürükle başlar diyor.. Pzt bir dra gideyim inşaAllah :)
Amaa biyerde Hakka kavuşursam hakkınızı helal edin haa
TamamdırAynen izlemen gereken bir bölüm:)
Dirilişi hiç izlemedim bir sahnesini bile:)Hiç bilmiyorum:)Oktay Dirilişde oynamış ya komutan vasilius diye :)
Ben nerdeyse 1 aydir tv izlemiyorum desem yeridir. Ancak bugun aksam biraz baktim biseylereÇok güzel canım kaçırmışsın:)
Geçmiş olsun canım:) Allah muhafaza (aslında bu emojiyi sevmiyorum, ellerini açan dua emojisi olsaydı:) )Deynepin şarkısı daha güzel leylim ley yar leylim ley yar
Öksürüyorum diye benim herif sen gidicisin diyor bana ben bilirim öksürüğü seninki körüklü normal değil herşey bir öksürükle başlar diyor.. Pzt bir dra gideyim inşaAllah :)
Amaa biyerde Hakka kavuşursam hakkınızı helal edin haa
Daha önce yazmıştım sanırım. Simit tadında börek, kek kalıbında börek, avcı böreği ve kruvasan börek. Yaa aslında hepsi çok güzel ama onları ilk defa gördüm biraz da ondan. Hamileyim zaten börek aşeriyorum :'(Hangisi onlar:)
3 haftadır diziler tatildeydi yeni başladı:)Kalabalıkta zaman olmamıştır.En güzeli ne yapacaksın.Biz boş zamanı değerlendirmek için arada bakıyoruz:)Ben nerdeyse 1 aydir tv izlemiyorum desem yeridir. Ancak bugun aksam biraz baktim biseylere
Oylama daha tam başlamadı.Tüm üyelere bildirim gidecek o zaman değişebilir:)Daha önce yazmıştım sanırım. Simit tadında börek, kek kalıbında börek, avcı böreği ve kruvasan börek. Yaa aslında hepsi çok güzel ama onları ilk defa gördüm biraz da ondan. Hamileyim zaten börek aşeriyorum :'(
Fakaaaat bir eleştirim olacak sizlere, benim en sevdiğim börek ıspanaklı börek neden kimse ıspanak kullanmadı hem de tam da mevsimi..
Uyyy bebikomTovbe de kiz. Esin seni kizdiriyor
Gecmis olsun Allah korusun.
Yeni buldum seni hoppp nereye bacim dur orda
Evet oyleymis izledigim 2 dizi vardi onlarda olmayinca tv nin yuzune bakasim gelmedi3 haftadır diziler tatildeydi yeni başladı:)Kalabalıkta zaman olmamıştır.En güzeli ne yapacaksın.Biz boş zamanı değerlendirmek için arada bakıyoruz:)
Kendi aramızda konuştuk bu koyu biraz da geyiğe vurduk :) kilosun dan dolayı yapılmadığına karar verdikDaha önce yazmıştım sanırım. Simit tadında börek, kek kalıbında börek, avcı böreği ve kruvasan börek. Yaa aslında hepsi çok güzel ama onları ilk defa gördüm biraz da ondan. Hamileyim zaten börek aşeriyorum :'(
Fakaaaat bir eleştirim olacak sizlere, benim en sevdiğim börek ıspanaklı börek neden kimse ıspanak kullanmadı hem de tam da mevsimi..
Geçmiş olsun canım:)Uyyy bebikom
Allahım hayırlı imanlı ölmeyi nasip etsin günahlarımı affettikten sonra alsın yanına
Aynen yetiştiremiyoruz.Ben ancak 9 gibi oturma odasına geçiyorum:)Tabi çocuklar uyuyor olmasa yine bakamayız:)Evet oyleymis izledigim 2 dizi vardi onlarda olmayinca tv nin yuzune bakasim gelmedi
Ama gercekten coluk cocuk olunca tv izlemek bile luksmus bence onu anladim yani su kisa zamanda
Amin amin cumlemize, bu ne kiz boyle bu aksam icimi kararttin dur durdugun yerde. Ama ihmal de etme git tabi doktora.Uyyy bebikom
Allahım hayırlı imanlı ölmeyi nasip etsin günahlarımı affettikten sonra alsın yanına
Abla eski yapılan yarışmaların hepsi bir yerde toplanıyor mu sayfa olarak ?Geçmiş olsun canım:)