Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence çok güzel abla ama zevk meselesi işte şuan netfilix e sardık karı koca... bu arada şahsiyet diye bir dizi izliyoruz nette yayınlanan müthiş ötesi cinayetli esrarengiz dizi sevenlere tavsiyem :)
Ya bende cok izlemeyi istedim ablamlar deli gibi izler o gun telf bile bakmazlardisonra bi abimiz o diziye girdi ona bakalim diye 2 bolum falan baktik ama gerisi gelmedi.pazarda pazarcilar arasinda konuşurken duymuştum çok şaşırmıştım bu akşamki bölümde ne olacak falan diye konuşuyorlardı
Bence çok güzel abla ama zevk meselesi işte şuan netfilix e sardık karı koca... bu arada şahsiyet diye bir dizi izliyoruz nette yayınlanan müthiş ötesi cinayetli esrarengiz dizi sevenlere tavsiyem :)
Aaa başladı mı yarışma ben katılamayacağım maalesef bu sefer. Oysa çok güzel bir Sırp böreği rezerve etmiştim burek Sa Sirom diye. Kısmet başka yarismalara^^ Herkese başarılar