• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Eşim kına gecemiz o dizinin olduğu güne denk geldi diye ne kadar söylenmişti nefret ediyordum o yüzden sonra beni de alıştırdı tabi ki de :kahve:
Üzüm üzüme baka baka kararırmış:70:Cidden o kadar mı güzel:)

Üzüm üzüme baka baka kararırmış:KK70:Cidden o kadar mı güzel:)
Bence çok güzel abla ama zevk meselesi işte şuan netfilix e sardık karı koca... bu arada şahsiyet diye bir dizi izliyoruz nette yayınlanan müthiş ötesi cinayetli esrarengiz dizi sevenlere tavsiyem :)

Ya bende cok izlemeyi istedim ablamlar deli gibi izler o gun telf bile bakmazlardi:KK70:sonra bi abimiz o diziye girdi ona bakalim diye 2 bolum falan baktik ama gerisi gelmedi.pazarda pazarcilar arasinda konuşurken duymuştum çok şaşırmıştım bu akşamki bölümde ne olacak falan diye konuşuyorlardı :confused:
Hangi karakterdi abin baştan izlemeyince sarmaz tabii :)

O, 3 kişiden biri sensin canım:işsiz:
Ama ben baştan söyledim, net olmadığını. Ki, ben ıspanaklı kıymalı karışık istedim, sen “yeter, gençlerin önünü aç artık” dedin :110:

Bende sevmediğim halde, peynirle karıştırıp yaparım eğer yapabilirsem dedim.

Herkes bilir, ben söz verseydim, ilk ben yapardım :işsiz:

Ve, en iyi bilende sensin Nevoşum :işsiz:

O, sade ıspanaklı kıymalı yapacak arkidiş nerede :işsiz:

Mazlumu getirin bana :sopa:

Bence çok güzel abla ama zevk meselesi işte şuan netfilix e sardık karı koca... bu arada şahsiyet diye bir dizi izliyoruz nette yayınlanan müthiş ötesi cinayetli esrarengiz dizi sevenlere tavsiyem :)
Onu biliyorum birazini izledim baya guzel ,12 bolum zaten zamani olan izlesin derim:halay:

Back