• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Anneniz nasıl oldu?
Pek iyi değil. Kalbime bıçak ağrısı saplanıyor diyor. Bi yandan gizli gizli sigara içiyor çıldırıyorum. Güzellikle anlatıyorum doktora gitmek, ilaçla tedavi kısa süreliğine rahatlatır. Tamamen bırakmazsan kendine eziyetten başka bişi değil diyorum bırakamıyorum diyor :( her doktora gidişimizde bilekten kan gazı alıyorlar canı çok yandığı halde hala değişiklik yok

Pek iyi değil. Kalbime bıçak ağrısı saplanıyor diyor. Bi yandan gizli gizli sigara içiyor çıldırıyorum. Güzellikle anlatıyorum doktora gitmek, ilaçla tedavi kısa süreliğine rahatlatır. Tamamen bırakmazsan kendine eziyetten başka bişi değil diyorum bırakamıyorum diyor :KK43: her doktora gidişimizde bilekten kan gazı alıyorlar canı çok yandığı halde hala değişiklik yok
Offf çook geçmiş olsun canım :(Rabbim şifa versin inşaallah...

Pek iyi değil. Kalbime bıçak ağrısı saplanıyor diyor. Bi yandan gizli gizli sigara içiyor çıldırıyorum. Güzellikle anlatıyorum doktora gitmek, ilaçla tedavi kısa süreliğine rahatlatır. Tamamen bırakmazsan kendine eziyetten başka bişi değil diyorum bırakamıyorum diyor :KK43: her doktora gidişimizde bilekten kan gazı alıyorlar canı çok yandığı halde hala değişiklik yok
Tekrardan gecmis olsun canim, Allah sifa versin.

Ben planlı beslenmeye başlarsam daha çok yiyesim gelir Nevoş, yasak her zaman daha tatlı:KK70:

Yok o kadar değil, 1.59:KK47: 1 cm daha uzun olsam iyiydi, 1.60:KK45:
Bünye diyete alışkın değil:70:

Back