• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Bugün eşimin Doğum günü kızlar yemek yapacağım güzel bir sofra kurmayı planlıyorum birde pasta alıp geleyim meze falan yeter sanırım dimi et yapıcam fırında yanında sadece meze fırında kaşarlı püre kaşarlı mantar kuru börülce salatası kırmızı biber mezesi başka ne yapayım meze fikir verin birde salata yapıcam humus da yapayım olmadı aaaa birde avokado var evde püre yapayım

Bugün eşimin Doğum günü kızlar yemek yapacağım güzel bir sofra kurmayı planlıyorum birde pasta alıp geleyim meze falan yeter sanırım dimi et yapıcam fırında yanında sadece meze fırında kaşarlı püre kaşarlı mantar kuru börülce salatası kırmızı biber mezesi başka ne yapayım meze fikir verin birde salata yapıcam humus da yapayım olmadı aaaa birde avokado var evde püre yapayım
Yapacaklarını alt alta yaz,böyle kafam karıştı:confused:

Nice yaşlarına olsun eşinin sağlıkla huzurla berabercene olun..:nazar:

Semizotu olabilir yoğurtlu,size gelesim geldi aç kapıyıı :KK55:

O kadar kötü mü yapıyor,ne koyuyor ki yemeğe adam fenalaşıyor?:skandal:

Yemeğin lezzettin anacım lezzetinden :KK76: ama benşm yemekerimede vuruluyor değişik geliyor genelde.
Onlar daha geleneksel mesela .

Çok zor derdimi bile anlatamıyorum :KK43:

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 yanlış aliktiladigim msj i var ya

Yani azerin bı kaç kişiyi alıntılamis msj da ben çoklu alıntıyı azerin yapmış

Onun çoklu alintiladigi msj i ben en aza indirmek istiyorum deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye.
Ben bilgiyardan girince alıntılanmasını istediğim mesajın üstüne getirince çoklu alıntı yazıyor,tıklıyorum da telden hiç denemedim :confused:
Mesela bu mesajının son cümlesini tek alıntılayım
Onun çoklu alintiladigi msj i ben en aza indirmek istiyorum deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye.

Aslında neden sponsor sorusu çok soruluyor.Sponsorların dikkatini çekmek desek te tam olarak biz de anlayamadık esasında :confused:Mesela ben tat salça desem siz mi diyorsunuz reklamınızı yapıyoruz diye,Onlar mı görüyor?

Firmalarin dikkatini cekmek icindi ama 4 senedir maalesef kimse sponsor olmadı.

Yapacaklarını alt alta yaz,böyle kafam karıştı:confused:
Fırında gerdan ve pirzola
Kaşarlı fırın püre
Humus avokadolu olacak
Kuru börülce salatası
Avokado ezmesi
Fırında kaşarlı mantar
Köz biber mezesi
Limonata yapsam olurdu ama donmuş limon yok malesef dünden aklıma hiç gelmedi

Nice yaşlarına olsun eşinin sağlıkla huzurla berabercene olun..:nazar:

Semizotu olabilir yoğurtlu,size gelesim geldi aç kapıyıı :KK55:
Semizotu şuan yok burda abla varsa da almadım Pazardan sağol amin inşallah beklerim tabiki gel yiyelim beraber

O da soyle alintilamak istemedigin yerini siliyosun ama su kirmiziladigim yeri gecmiyosun
IMG_20190109_121551.jpg

Back