• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Valla bak abla çok da faydalı humusa ekliyorum ben özellikle bayıldık öyle birde yeşillikli salataya sos yapıyorum avokadolu eziyorum güzelce az zeytinyağı bol limon bir diş sarımsak biraz su inceltip döküyorum salataya böyle de çok güzel oluyor

Humus hiç yapılmaz bizde denerim mutlaka,salata için denenir avakoda.

hem 75 kilo olmuşsun ya ,daha fazla kilo alma istedim :KK45:
Yok 85 :işsiz: 95:işsiz:105:işsiz:115:işsiz:
Bir senin kilo değişmiyor :işsiz::işsiz:

@minik meleklerim bunu mu soruyordun acaba :KK64:

Screenshot_20190109-115050_Chrome.jpg

Duzenliyim derken 2 oldu:KK45:
Ek 2 gozukuyo ama tum fotolar ordao_O@Nevreste nevo bi bakarsin gelince benim tarife sana zahmeto_O
Bende baktım 2 tanesi ek olarak çıkmış Üstüne tıklayınca hata veriyor silmişsin sanırım yanlışlıkla

Duzenliyim derken 2 oldu:KK45:
Ek 2 gozukuyo ama tum fotolar ordao_O@Nevreste nevo bi bakarsin gelince benim tarife sana zahmeto_O

2 tane eki görüntüle var tıklayınca açılmıyor sadece.

Bilgi sahibi olsalar belki ...

İlginç...Bir konuda fikir edinmek için Googleye girsek ,karşımıza Kadınlar Kulübü çıkıyor.Bu kadar üyenin olduğu bir sitede sponsor bulunmaması tuhaf.Sitede yarışma olduğunu mu fazla bilmiyorlar acaba?

bir yerlerde hata var ama nerede bulamadık. Neyse 4 senedir ben sponsorum, hediyeler cepten gidiyor : ) , helali hoş olsun bu kadar verdiğiniz emeğe az bile.

bir yerlerde hata var ama nerede bulamadık. Neyse 4 senedir ben sponsorum, hediyeler cepten gidiyor : ) , helali hoş olsun bu kadar verdiğiniz emeğe az bile.
Teşekkürler , gönderdiğiniz hediyeyi hala severek kullanıyorum ...

@minik meleklerim sanırım şöyle demek istemiş Lunya 10 tane mesaj alıntılamış ve içinde minik meleklerim cevap vermek istediği mesajı nasıl seçeceğim diyor yani başkasının alıntısını nasıl düzenlerim diye anladım ben o_O
Işte oda böyle yapılıyor, isterse böyle istediği mesaj yazabilir

Back