• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Normal bir yazıyı nasıl siliyorsan öyle , geri tuşu mesela :KK66: ben öyle silme işlemi yapıyorum , ama çoklu alıntılarda deynebi dinle :KK45:
:KK200:tsk ederim sağolasın :KK68:

@Lunya pırasalı böreğinden yaptım :kk77:
Oğlum tadına bile bakmadı:olamaz:Her ihtimal 2 yufka da patatesli peynirli yapmıştım ,gerek bile görmedi tadına bakmaya :KK61:yine sevdireedim pırasayı:KK61:
Yarın elin kızı yapsa eline sağlık der :63:
Beğenmezse sana gönderirim demiştim de ,nimettir sonuçta yolda bozulur falan ,eşimle yedik ,:KK45:hem 75 kilo olmuşsun ya ,daha fazla kilo alma istedim :KK45:

Oğlum tadına bile bakmadı:olamaz:Her ihtimal 2 yufka da patatesli peynirli yapmıştım ,gerek bile görmedi tadına bakmaya :KK61:yine sevdireedim pırasayı:KK61:
Beğenmezse sana gönderirim demiştim de ,nimettir sonuçta yolda bozulur falan ,eşimle yedik ,:KK45:hem 75 kilo olmuşsun ya ,daha fazla kilo alma istedim :KK45:
kaç kilosun deynepppp ?

Sponsorunuzla baglantiya geçin ondan tahsil edin :) bizim icin hic bir mahsuru yok
Aslında neden sponsor sorusu çok soruluyor.Sponsorların dikkatini çekmek desek te tam olarak biz de anlayamadık esasında :confused:Mesela ben tat salça desem siz mi diyorsunuz reklamınızı yapıyoruz diye,Onlar mı görüyor?

Ohhhhh sefam olsun kaynana kaynanaa :KK53::KK53:

Telden kutu mutu cikmiyor merak ediyorum şu PC den nasıl oluyor kk rahat mi sırf benim yüzumden PC alınmadı

Eşim istiyor çocuklardan çok :KK53:

pc den daha rahat kullanımı,bende telde zorlanıyorum.

Yok dayanamadim daha fazla Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. :KK53:yavru bak adim adim atiyorum:olamaz:
Adim1
IMG_20190109_120106.jpg

Adim 2
IMG_20190109_120128.jpg

Adim3
IMG_20190109_120158.jpg

Back