• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar bilsin ,bu smileyin ilk kullananı Hanımdır,ben de Ondan çaldım zaten :KK45:Dur belgelerimi getirmeye gideyim :KK55:

Bak buna katılıyorum,bu smileleri Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ile şifreli konuşmalarda kullanıyorduk :rolleyes::KK8:

Neyse boşver anlamadım :KK70:

Her yazılan mesajı almak istiyorsan çoklu alıntı varya ona tıklıyorsun ya alınınca silmek istediğin zaman üzerinde yazıyor sil diye..

Neyse boşver anlamadım :KK70:
Yok olmaz boşveremem:skandal: ,sen anlayana kadar uğraşacağım :KK45:
Bak şimdi benim mesajımın altında çoklu alıntı seçeneği var,cevapla seçeneği değil de çoklu alıntıyı tıklarsan çoklu alıntıya girer.Daha sonra mesaj yazdığın yere baktığında alıntıları ekle yazısını görürsün ,yap ta denesene :KK45:

Site için kullanılsın diyeee yaniii .:KK53:

rMpJBM.gif
9oAD83.gif
A7NyQp.gif
j3pQJn.gif
XkNEWR.gif
YkpO3l.gif
d3D7q4.gif
8Z5NEa.gif
1vBGnA.gif
y51zAL.gif
BPNyRg.gif
Mp2aXg.gif
NANO3X.gif
3LMp9M.gif
nMpJ7M.gif
j3pQjL.gif
0ngGLY.gif
XkNEq5.gif
VaN3vj.gif
4rQGrq.gif
57XGVd.gif
1vBGNY.gif
57XGYD.gif
g8p92Z.gif
3LMpv5.gif

Bak buna katılıyorum,bu smileleri Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ile şifreli konuşmalarda kullanıyorduk :rolleyes::KK8:

Her yazılan mesajı almak istiyorsan çoklu alıntı varya ona tıklıyorsun ya alınınca silmek istediğin zaman üzerinde yazıyor sil diye..

Yok olmaz boşveremem:skandal: ,sen anlayana kadar uğraşacağım :KK45:
Bak şimdi benim mesajımın altında çoklu alıntı seçeneği var,cevapla seçeneği değil de çoklu alıntıyı tıklarsan çoklu alıntıya girer.Daha sonra mesaj yazdığın yere baktığında alıntıları ekle yazısını görürsün ,yap ta denesene :KK45:
Allah razı olsun bacım anladım :D da benim yapmak istediğim şeyi anlamadım sizde beni anlamadın iz :confused:

Allah razı olsun bacım anladım :KK70: da benim yapmak istediğim şeyi anlamadım sizde beni anlamadın iz :confused:

2 tane alıntı yapıp alıtıları ekleye tıkla o kadar.

Sen buranın tadı tuzusun , bir yemeğin nasıl tadı tuzu yoksa, sen yoksanda buranın tadı tuzu eksik :KK74:

Deynepmi tadı tuzu yok canım sen bilmiyorsun yaptığı yemekleri hap başkası yapıyor ben yaptım diyor :KK53: acı o acı :KK54:

Melek telefonunda bazı programlar kapalı ise çoklu alıntı yok , misal şuan sayfadaki reklamları görüyormusun?
Görüyorum da ben şunu yapmıyorum mesela diyelim sizin msejanizda 5 tane alıntı var ama ben ikisine cvp vermek istiyorum diyelim kalan 3 unu nasıl sileceğim ..Quteee lerden nasıl siliniyor nasıl oluyor onu beceremiyorum yoksa kendim alıntı yapmayı bilmiyorum alonti olan msji cevaplarken beceremiyorum bazısının silmeyi deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. anlatabildim mi :110:

Görüyorum da ben şunu yapmıyorum mesela diyelim sizin msejanizda 5 tane alıntı var ama ben ikisine cvp vermek istiyorum diyelim kalan 3 unu nasıl sileceğim ..Quteee lerden nasıl siliniyor nasıl oluyor onu beceremiyorum yoksa kendim alıntı yapmayı bilmiyorum alonti olan msji cevaplarken beceremiyorum bazısının silmeyi deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. anlatabildim mi :110:
Kusura bakma bu smileyi hakettin şimdi:KK67::KK67::KK67:
Onu diyoruz işte çoklu alıntıdan çıkar deyince siliniyor :KK67:

Normal bir yazıyı nasıl siliyorsan öyle , geri tuşu mesela ;) ben öyle silme işlemi yapıyorum , ama çoklu alıntılarda deynebi dinle :45:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Deynep israrla doguracam diyo:KK53:

Efferim bakin nede olsa kk nin eski topraklarindan hemen kapmis tarifi:KK45:

Kuzu gorunmuyon :KK51:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Abla su sistemden atilan mesajlar var ya "azerinnn su yuzden uyari aldiniz" diye senden gelen onlari her gordugumde icerliyorum:KK70:baska zaman Mune abla "ablacim"der birazcik kurallara uymayinca "azerinnn"oluyorum diye dusunuyorum gayri ihtiyari:KK70::KK70::KK70:
Oldu mu :D

Back