Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlginç...Bir konuda fikir edinmek için Googleye girsek ,karşımıza Kadınlar Kulübü çıkıyor.Bu kadar üyenin olduğu bir sitede sponsor bulunmaması tuhaf.Sitede yarışma olduğunu mu fazla bilmiyorlar acaba?
Fırında gerdan ve pirzola Kaşarlı fırın püre Humus avokadolu olacak Kuru börülce salatası Avokado ezmesi Fırında kaşarlı mantar Köz biber mezesi Limonata yapsam olurdu ama donmuş limon yok malesef dünden aklıma hiç gelmedi
O da olur vallahi süper tamam amin cümlemiz inşallah kimseler yalnız kalmasın yalnızlık çok zor vallahi takılıyoruz birbirimize yanlış anlamayın lütfen
Fırında gerdan ve pirzola Kaşarlı fırın püre Humus avokadolu olacak Kuru börülce salatası Avokado ezmesi Fırında kaşarlı mantar Köz biber mezesi Limonata yapsam olurdu ama donmuş limon yok malesef dünden aklıma hiç gelmedi
Zaten zararlı olmasın diye böyle yapıyorum ekmeksiz doyana kadar yiyorum yılbaşında da böyle yaptım hem dokunmuyor hem gözü hem mideyi doyuruyor teşekkür ederim
Valla bak abla çok da faydalı humusa ekliyorum ben özellikle bayıldık öyle birde yeşillikli salataya sos yapıyorum avokadolu eziyorum güzelce az zeytinyağı bol limon bir diş sarımsak biraz su inceltip döküyorum salataya böyle de çok güzel oluyor