Yeterki buluşalım yer çok ablamKaraalioğlu Parkında buluşuruz .
Evet kuzum bu aralar denk gelmedik bende çok fırsat bulamadım. Dört beş gündür kötüydüm çok şükür bugüne iyiyim şükürler olsun. Sen nasılsın beybim, son günler iyice yorucu oluyordur senin içinİyi günler canım nasılsın? Uzun zaman oldu seninle karsilasmayali
Geçmiş olsun neyin vardı? Bende iyiyim şükürEvet kuzum bu aralar denk gelmedik bende çok fırsat bulamadım. Dört beş gündür kötüydüm çok şükür bugüne iyiyim şükürler olsun. Sen nasılsın beybim, son günler iyice yorucu oluyordur senin için
40 hafta olmuş bebek gelmiyor muGeçmiş olsun neyin vardı? Bende iyiyim şükür
Öyle oluyor canım ya, bir üstte ,bir altta, bir ortada, yuvarlanıp gidiyoruz hepimiz işteHahahay inşallah vakit bulurum da katılırım canım ya, tam da oy alıp eğlenmeye başlamıştım hep sonuncu olunca çok eğlenceli olmuyordu
Evet canım, hiç madalyam yoktuAaa caniiimmmmmm hiç birinciliğin yokmuş, çok sevindim şuan
İçimde büyütecem40 hafta olmuş bebek gelmiyor mu
İyi günler canımHayırlı günler
Perşembe günü yeni kategorimiz başlayacak
Bakalım beğenecek misiniz
Ben de 39+3te doğurmuştum, 40 haftanın bitimi 20 kasımdı ,14 kasımda doğduİçimde büyütecemyarın kontrol var ama bebekte tık yok.
Hayırlı günler canımHayırlı günler
Hadi bakalım hayırlısıHayırlı günler
Anksiyete atağı geçirdim kuzum, şükür kontrol altında teşekkür ederimGeçmiş olsun neyin vardı? Bende iyiyim şükür
Evvoşum iyiyim şükür sen nasılsınİyi günler sosyalim nasılsın❤
Ne olcakki kategoriHayırlı günler
Allah iyilik versin canım benim bende iyiyim çok şükürEvvoşum iyiyim şükür sen nasılsın
Ilkler güzeldir canikom darisi başıma inşEvet canım, hiç madalyam yoktuilk defa olacak inşallah sadece pınar labnede kazanmıştım geçen ay sen nasılsın bu arada ,rahatsızdım yazmışsın, neyin vardı canım?
Beğenmezsek değiştirecek misin nevoşHayırlı günler
Sağlıkla gelsin inşaallahİçimde büyütecemyarın kontrol var ama bebekte tık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?