Bence katılabilirsinFırın,ocak her şey var mıİyi günler canım çok merak ediyorum kategoriyi ama katılabilir miyim yazlıktan bilemiyorum nasılsın canım , ağrın , sıkıntın var mı ?
Bugün regl oldum ve dün gece ağrılarım arttıSen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence katılabilirsinFırın,ocak her şey var mıİyi günler canım çok merak ediyorum kategoriyi ama katılabilir miyim yazlıktan bilemiyorum nasılsın canım , ağrın , sıkıntın var mı ?
İnşallah canım, darısı sana olsun çok geçmiş olsun, ilaç kullanıyor musun canım, bir şey mi tetikledi, yoksa dönem dönem artıyor muIlkler güzeldir canikom darisi başıma inş teşekkür ederim, anksiyetem depara kalktı, beş gün süründüm şuan kontrol altında inş
Konuştuk yaNe olcakki kategori
Hayırlı günler canım
Hayırlısı olsun
İnşaallahHadi bakalım hayırlısı
Yok siz istedinizBeğenmezsek değiştirecek misin nevoş
Var canım her şey sunum için tabaklar çok şık değil sadece canım yaa, inşallah ameliyattan sonra bütün ağrıların,sıkıntıların geçer ❤Bence katılabilirsinFırın,ocak her şey var mı
Bugün regl oldum ve dün gece ağrılarım arttıSen nasılsın
Ç... s....miKonuştuk ya
Hayırlısı artıkO zaman katılırsınVar canım her şey sunum için tabaklar çok şık değil sadece canım yaa, inşallah ameliyattan sonra bütün ağrıların,sıkıntıların geçer ❤
Evet ama içeriği değiştirdimŞartlar eşitÇ... s....mi
ANladiysam olayim sartlar meselesiniEvet ama içeriği değiştirdimŞartlar eşit
İstediğim tarifleri diyorum değiştirdimANladiysam olayim sartlar meselesini
Nebilim ne olabilir senin beynini okuma ozelligim yokkiİstediğim tarifleri diyorum değiştirdim
2 tarif isteyeceğim birde sofra
Ama o 2 tarif ne olabilir
Herkese sarma yapma yolu açtım diyorumNebilim ne olabilir senin beynini okuma ozelligim yokki
Herkese sarma yapma yolu açtım diyorum
Sarma yapmak istemiyor musun
Sadece sarmami masada sarmami şart yaniSarma yapmak istemiyor musun
Sen kısır yapSadece sarmami masada sarmami şart yani
Gizli okuyolarsanirimHerkes nereye kaçtı