- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasomya aklını severimKocası uyansa, çişimi kaçırdım mı diyecekti acaba?
Aklımda deli sorular
Aynen ya klima açık ıslak çarşaf oooGeçmişler olsun
Şimdi olduEVDE DENEMEYİNİZ
YokProfiller normale döndümü diyin bana ona gore gircem
Ozaman aksami bekleyim mani gormek istemiyorum
Bugün fazla hinliğe çalışıyorYasomya aklını severim
Aman hastalanma olsun yine de yapmaYa zaten 1 dakikada kurudu meret keyfinide süremdim ama ben azıcık terden bile huylanırım asla yatamam
Benim koca sıcak manyağı hayret kalıyorum bazen dondurma yesem kızar hasta olacan diye görse söverdi o kesin ama yeminle 20 dk kurudu o sıcaktaKocası uyansa, çişimi kaçırdım mı diyecekti acaba?
Aklımda deli sorular
Hahahah benim.profile bak gece millet coştuOzaman aksami bekleyim mani gormek istemiyorum
Bugün fazla hinliğe çalışıyor
Nasıl hararet yaptıysan, çarşaf kurumuşBenim koca sıcak manyağı hayret kalıyorum bazen dondurma yesem kızar hasta olacan diye görse söverdi o kesin ama yeminle 20 dk kurudu o sıcakta
Amannnn dünden beri bisey yazmamak icin zor tuttum kendimiHahahah benim.profile bak gece millet coştu
TamamAman hastalanma olsun yine de yapma
Şimdi baktım, bitmiş mani seromonisiAmannnn dünden beri bisey yazmamak icin zor tuttum kendimi
Minik yazmış döşemiş dün herkeseAmannnn dünden beri bisey yazmamak icin zor tuttum kendimi
Yeşilli kargoya verildi cancağızımSipariş verelim cancağzım, yeşilliyi beğendim
Kızım sen antalyanın nemini azıcık hisset şükredersin ordaki sıcağa hararet yapmıştım yalan değilNasıl hararet yaptıysan, çarşaf kurumuş
NihayetŞimdi baktım, bitmiş mani seromonisi
Anne tembihi gibi olmuş benim.dediklerim