- 22 Temmuz 2017
- 44.555
- 132.131
- 598
Ben olsam kesin sabah hastaneliktimBen dün gece ne yaptım biliyonuzmu klima sabaha kadar açık kaldı ama okadar sıcak ki etki bile etmiyor bende gittim çarşafı ıslattım üstüme attım abov püfür püfür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam kesin sabah hastaneliktimBen dün gece ne yaptım biliyonuzmu klima sabaha kadar açık kaldı ama okadar sıcak ki etki bile etmiyor bende gittim çarşafı ıslattım üstüme attım abov püfür püfür
Bikiniyi haşemanın üstüne giyicezBikinilerimizi alalım
Kılsızım ben kılsız Allah tarafindan bazı bebekler sünetli dogarmiş ya bende kılsız dogmusumSarı kıllı
Ben selçuklu dayımKaratay sen
Sipariş verelim cancağzım, yeşilliyi beğendim
İyi cesaretBen olsam kesin sabah hastaneliktim
Yok, ben direkt giyeceğimBikiniyi haşemanın üstüne giyicez
DeliBen dün gece ne yaptım biliyonuzmu klima sabaha kadar açık kaldı ama okadar sıcak ki etki bile etmiyor bende gittim çarşafı ıslattım üstüme attım abov püfür püfür
Farklı yerler ama olsun aynı şehrin içindeyizBen selçuklu dayım
Uyuyamadım cennam ne yapayım aklımda hep vardı bu fikir eşim uyudu gizliden yaptım görseHasta etme kendini ama
Klima + Yasemin = Farenjitİyi cesaret
Korktum zaten ama uyumam için şarttı yasomBen olsam kesin sabah hastaneliktim
Şuan ben serum yiyordum acildeBen dün gece ne yaptım biliyonuzmu klima sabaha kadar açık kaldı ama okadar sıcak ki etki bile etmiyor bende gittim çarşafı ıslattım üstüme attım abov püfür püfür
Geçmişler olsunŞuan ben serum yiyordum acilde
Aman Allah korusunKlima + Yasemin = Farenjit
Islak çarşafı katmadım bile
Aynen aynı şehrin havasını soluyoruzFarklı yerler ama olsun aynı şehrin içindeyiz
Yapsaydım yiyor olacaktim diyoGeçmişler olsun
Ya zaten 1 dakikada kurudu meret keyfinide süremdim ama ben azıcık terden bile huylanırım asla yatamamŞuan ben serum yiyordum acilde
Kocası uyansa, çişimi kaçırdım mı diyecekti acaba?Aman Allah korusun
Litfen denemeyiniz de yazmalıydi evvos mesajın altına
Islak çarşaf neee
EVDE DENEMEYİNİZAman Allah korusun
Litfen denemeyiniz de yazmalıydi evvos mesajın altına
Islak çarşaf neee