- 22 Temmuz 2017
- 44.555
- 132.131
- 598
Çok şükür kuzu, bir an evvel kurtulman iyi olmuş. Pambık gibiGerçekten çok araştırdım ve çok korkuyordum bir türlü karar veremiyordum gidip gitmemekle ama ilk seansta bile fazlasıyla dökülme oldu yasom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür kuzu, bir an evvel kurtulman iyi olmuş. Pambık gibiGerçekten çok araştırdım ve çok korkuyordum bir türlü karar veremiyordum gidip gitmemekle ama ilk seansta bile fazlasıyla dökülme oldu yasom
Sağol cennamgözün aydın kuzum
Denizde kum,bende hemsoHemsomu bulduuuuuum
İndirYaniyorum söndürelimmi tabi tabi çıktı atesim indirellimmi tabi tabi
Sağol cennam
Sen kılsız mısın?Maymundanmi yaratildiniz siz kıllı kıllı
Konya nerdesin yakın olurmuşuz iyi hadi gel.o zaman recel yiyekEvet canım
Darısı sana inşallah beyaz tenli olmam etkili oldu heralde 16 sında iğneli randevum var onuda hallettim mi ver elini antalyaÇok şükür kuzu, bir an evvel kurtulman iyi olmuş. Pambık gibi
hemşolarin gücü adinaDenizde kum,bende hemso
Karatay senKonya nerdesin yakın olurmuşuz iyi hadi gel.o zaman recel yiyek
Bikinilerimizi alalımDarısı sana inşallah beyaz tenli olmam etkili oldu heralde 16 sında iğneli randevum var onuda hallettim mi ver elini antalya
hemşolarin gücü adina
Sarı oldugumdan belli degilSen kılsız mısın?
Bikinilerimizi alalım
Sarı kıllıSarı oldugumdan belli degil
Hasta etme kendini amaBen dün gece ne yaptım biliyonuzmu klima sabaha kadar açık kaldı ama okadar sıcak ki etki bile etmiyor bende gittim çarşafı ıslattım üstüme attım abov püfür püfür