- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Daim olsun cennam iyiyim bende epilasyon kontrolüm vardı ona gittim geldim ekstra ateşliyim şuandaİyiyim kuzum,sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daim olsun cennam iyiyim bende epilasyon kontrolüm vardı ona gittim geldim ekstra ateşliyim şuandaİyiyim kuzum,sen nasılsın?
Cidden guzel bugün sabah sabah ev serin gece eylulu giydirdim uyurken sabahta pike örtundukBurada tık yok
Burda da esti bir ,geçtiBurada tık yok
Meraklan bekliyorum su visneyi bir kaynatsin gelsindeKimya konya
Olabiler
Bende iyiyim canım benim şükürÇok şükür kuzu, sen nasılsın?
Sonucu için değer ama Amin canım benimDaim olsun cennam iyiyim bende epilasyon kontrolüm vardı ona gittim geldim ekstra ateşliyim şuanda
Bende şimdi yapıyordum, sen aklıma geldin. Memnun kaldın mı kuzu?Daim olsun cennam iyiyim bende epilasyon kontrolüm vardı ona gittim geldim ekstra ateşliyim şuanda
Aynen cennam %70 bitti zaten şükürSonucu için değer ama Amin canım benim
YanıyoruzCidden guzel bugün sabah sabah ev serin gece eylulu giydirdim uyurken sabahta pike örtunduk
Hahaha konyaKimya ne kız
Maymundanmi yaratildiniz siz kıllı kıllıAynen cennam %70 bitti zaten şükür
Hemsomu bulduuuuuumHahaha konya
Gerçekten çok araştırdım ve çok korkuyordum bir türlü karar veremiyordum gidip gitmemekle ama ilk seansta bile fazlasıyla dökülme oldu yasomBende şimdi yapıyordum, sen aklıma geldin. Memnun kaldın mı kuzu?
Evet ya telde klavye hatasıDet fülüzzacaba konya mi demek istedi
Yaniyorum söndürelimmi tabi tabi çıktı atesim indirellimmi tabi tabiYanıyoruz
gözün aydın kuzumAynen cennam %70 bitti zaten şükür
Aaaa sende mi konyadasimHemsomu bulduuuuuum
Yaniyorum söndürelimmi tabi tabi çıktı atesim indirellimmi tabi tabi
Maymundanmi yaratildiniz siz kıllı kıllı
Evet canımAaaa sende mi konyadasim