Zeytin patates kıyma lorda olur kaşar falan ama beyaz peynir sıcağı görünce bana hoş gelmiyor abla poğaça börekte yiyemiyorumSağol minnoş sen kesin kıymalı sevyorsundur demi
YoksaaaaaaaaaaaaaaaYav değiştirmem zaten katiyyen mumkunati yokta merak ettim
AcabaaaaaYoksaaaaaaaaaaaaaaa
Benim en sevdiğim börek içi.Ben zeyrinli severim
aklıma öyle geldi seni hain seniiiiAcabaaaaa
Öldürdüğünü arayan zanlılar gibi bende gizliden pacangayi arıyor olabilirmiyim aranizda hedef sasirtmaca
bneimdeeee zeytin ve patates bayılırımBenim en sevdiğim börek içi.
Aldım bileAl bize abla
Zeytinliyi bende severim kıymalıyıda pek sevemem bende.Zeytin patates kıyma lorda olur kaşar falan ama beyaz peynir sıcağı görünce bana hoş gelmiyor abla poğaça börekte yiyemiyorum
Zeytinli börek hiç denemedim ve ilk defa duyuyorumbneimdeeee zeytin ve patates bayılırım
Benim oğlum da peynir çok sever normalde. Ama senin gibi poğaça, börekte sevmiyor.Zeytin patates kıyma lorda olur kaşar falan ama beyaz peynir sıcağı görünce bana hoş gelmiyor abla poğaça börekte yiyemiyorum
Allaaaah
Böreklerin yanında muhakkak zeytin yerim, ama iç harcı hiç duymamıştım
kıymalı çok nadir ama zetrin patates hele patatesi kaşarla karıştırsam hımmmmmmmmmmmmmmmm
bak normal siyah zetinde olabilir , yada bizim antepte yeşil zeytinle yapılır içine ceviz konulur ayyy olsada yesekZeytinli börek hiç denemedim ve ilk defa duyuyorum
Poğaçada biliyorum ama börekte ilk defa duydum. Nasıl hazırlıyorsunuz iç harcı?bneimdeeee zeytin ve patates bayılırım
evet bende peynir yerim normalde ama pogaça börekte yemem sıcakta değişik oluyırBenim oğlum da peynir çok sever normalde. Ama senin gibi poğaça, börekte sevmiyor.
size hemen tarif atayımPoğaçada biliyorum ama börekte ilk defa duydum. Nasıl hazırlıyorsunuz iç harcı?
Poğacada güzel oluyor zeytin,bide dilimliyse hiç uğraşmadan koy arasına tamam .Böreklerin yanında muhakkak zeytin yerim, ama iç harcı hiç duymamıştım
Patatesli güzwl olur mutlak eşimde onu sever .kıymalı çok nadir ama zetrin patates hele patatesi kaşarla karıştırsam hımmmmmmmmmmmmmmmm