- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
patlıcanlı örek yedim ama hiç yapmadım harikaydıPatlıcan hem börekte hem poğaca güzel oluyor denediniz mi hanımlar,bide mısırlıda çok güzel olur peynirle karıştırarak.
Çok güzel olur odapatlıcanlı örek yedim ama hiç yapmadım harikaydı
kuzenim yapmuşrı abla közlenmiş patlıcan içine kaşar rendesi yapmıştı ben çok beğendimÇok güzel olur oda
Sağ olNevoş sana melek demek istemişler hediye ile. Melek gibi insana melek yazılı nevresim göndermişler
Aynen öyleSatacaz inşallah
Bana inanmalısın
Güzel sunumla potansiyel çok yüksek abla
Bitirme çünkü çokta popiler olmayan nurtopu gibi bir tarifim var
Bu değişik olmuş benim yaptığım patlıcanı az bişi kavurarak oluyordu baharatı biberi filankuzenim yapmuşrı abla közlenmiş patlıcan içine kaşar rendesi yapmıştı ben çok beğendim
Patlıcanlı denedim ama çok beğenmedim, ben beceremedim iç harcını herhaldePatlıcan hem börekte hem poğaca güzel oluyor denediniz mi hanımlar,bide mısırlıda çok güzel olur peynirle karıştırarak.
Denemek lazım zeytinli, lezzetli bir böreğe benziyor
Seçen, gönderen de sağolsun Nevoş, kesin öyle düşünmüşlerdir seçerkenSağ ol
Ooo pek lezzetli
Patlıcan az bişi kavurcan deynep içine baharatı biberi filanda olacak,fırında pişme süreside var çünkü.Patlıcanlı denedim ama çok beğenmedim, ben beceremedim iç harcını herhalde
Denemek lazım zeytinli, lezzetli bir böreğe benziyor
Seçen, gönderen de sağolsun Nevoş, kesin öyle düşünmüşlerdir seçerken
Ne kadar değişik kıyma ve zeytin kesin muhteşem olmuştur tadı.
+1Poğaçada biliyorum ama börekte ilk defa duydum. Nasıl hazırlıyorsunuz iç harcı?
Poğaçayı bende zeytinli severim. O yüzden hiç yapmamPoğacada güzel oluyor zeytin,bide dilimliyse hiç uğraşmadan koy arasına tamam .
Patatesli güzwl olur mutlak eşimde onu sever .
Lahmaç tabi ki
Tabisilahmacun der
Hem börek hem poğacada güzel oluyor tadı.Poğaçayı bende zeytinli severim. O yüzden hiç yapmam
Ama börekte hiç duymadım ablam
Bu seneninkini izledin mi ablamBu kız bir harika