- 16 Ağustos 2010
- 293.029
- 602.894
- 43
Döşe canım ben listeden seçeyim.Ama en çok istediğinden en az istediğine göre sıralaBen kurnazlık yapıyor gibi olmamak için bir tane yazıyordum. Yoksa döşemek benim de aklıma geliyor.
Yks yada lgs sırası gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Döşe canım ben listeden seçeyim.Ama en çok istediğinden en az istediğine göre sıralaBen kurnazlık yapıyor gibi olmamak için bir tane yazıyordum. Yoksa döşemek benim de aklıma geliyor.
benim hazır mesajım makarna üzerineydi. mesaj başlığını silip gönderene kadar yazmışlar demek ki alana hayırlısı olsunHerkes 11:07 de yazmış biri saniye olarak önce yazmış
Birde şöyle hata yapılıyor.
Ben olsam 3-4 tarif yazarım.
1 tane yazıyorsunuz.Sonra ben size tekrar dönene kadar tarifler uçuyor
Yani L harfi nerde Z harfi nerde parmaklar yön değiştirdi kesinnnYalnız senin hatada hata benimkinden beter abla yalamak ne
Kıyamam yabenim hazır mesajım makarna üzerineydi. mesaj başlığını silip gönderene kadar yazmışlar demek ki alana hayırlısı olsun
Al benim gibi bir deli dahabenim hazır mesajım makarna üzerineydi. mesaj başlığını silip gönderene kadar yazmışlar demek ki alana hayırlısı olsun
daha doğrusu şöyle: safaride 3 sekme açıktı, üçünde de farklı mesajlar vardı. meğer tek kk hesabı olduğu ve aynı kişiye mesaj yazdığım için 3 sekme de en son hangi mesajı yazdıysam onu güncelledi. yani ben hazır mesajı göndermek istedim ama başlığı mecbur kaldım değiştirmeye. zaten farkındaysan aynı başlıkta aynı içerikte 2 farklı mesaj geldi sana daKıyamam ya
Çok güzelmişEki Görüntüle 2862717
İlk hedayemmm kk dan
EveeetÇok güzelmiş
Şey yapsaydın aklındaki kategorilerde 3 er tane yaz ben seçerimdaha doğrusu şöyle: safaride 3 sekme açıktı, üçünde de farklı mesajlar vardı. meğer tek kk hesabı olduğu ve aynı kişiye mesaj yazdığım için 3 sekme de en son hangi mesajı yazdıysam onu güncelledi. yani ben hazır mesajı göndermek istedim ama başlığı mecbur kaldım değiştirmeye. zaten farkındaysan aynı başlıkta aynı içerikte 2 farklı mesaj geldi sana da
Dur bulayımEveeet
Sende atsana abla
bundan sonra öyle yaparımŞey yapsaydın aklındaki kategorilerde 3 er tane yaz ben seçerim
Stoklar tükendi canım. Geçenlerde hepsini babama götürdümYasooo bana bastirna yollasana senin buzlukta vardir
Muhtemelen tutmazdı, o ay çok para harcadımHediye o kadar para tutmazdı belki de
Nevoş sana melek demek istemişler hediye ile. Melek gibi insana melek yazılı nevresim göndermişler
Satacaz inşallahKolları sıvayacaz allayacaz pullayacaz ürünümüzü kk ya satacaz evvom başka yolu yok
Bana inanmalısınArtık kimse kimseye inanmiyo evvoş ama o konu açılacak
Güzel sunumla potansiyel çok yüksek ablaBirinci olacak diye inanıyorlar
Bitirme çünkü çokta popiler olmayan nurtopu gibi bir tarifim varKafamda bitiriyorum az kaldı.
Yaaa cokk tarzzzzzinsan kullanmaya kıyamıyoryaa