Hediyeyi kullanmadım zaten ben birini, kızıma saklıyorum manevi hatıra. Anam yarışmadan kazanmış diye hatırlar. Ya da geline mi saklasam hava atsam gördükçe ben de yarışmadan kazanmıştım diyeÇok ta anlamlı zaten
Denk gelecek bide seri yalıyor bideYani ilk yazma hakkınız gidiyor
Aynen ablaDenk gelecek bide seri yalıyor bide
Zeytinli yap senhayırlı günler abla tarifin iç harcının önemi var mı acaba
Ben olsam kendime saklarım manevi hatırası var diye..Hediyeyi kullanmadım zaten ben birini, kızıma saklıyorum manevi hatıra. Anam yarışmadan kazanmış diye hatırlar. Ya da geline mi saklasam hava atsam gördükçe ben de yarışmadan kazanmıştım diye
Benimde biri duruyorHediyeyi kullanmadım zaten ben birini, kızıma saklıyorum manevi hatıra. Anam yarışmadan kazanmış diye hatırlar. Ya da geline mi saklasam hava atsam gördükçe ben de yarışmadan kazanmıştım diye
Kızına koy gelin kiymat filan bilmez biriyse filanHediyeyi kullanmadım zaten ben birini, kızıma saklıyorum manevi hatıra. Anam yarışmadan kazanmış diye hatırlar. Ya da geline mi saklasam hava atsam gördükçe ben de yarışmadan kazanmıştım diye
İnandık tabiiask olsun
Bazen kesin 1.olur denilen tarif 1.olamoyor.Başka tarifte sunum patlaması işi götürüyorYani pacanga alindi diye biz ölekmi
Kıyamıyoruz galibaKızına koy gelin kiymat filan bilmez biriyse filan
Bende nevresimi kullanmadım henüz
AynenBazen kesin 1.olur denilen tarif 1.olamoyor.Başka tarifte sunum patlaması işi götürüyor
Hayirlisi nediyelimBazen kesin 1.olur denilen tarif 1.olamoyor.Başka tarifte sunum patlaması işi götürüyor
Kıyamıyorumyaaa dur şimdi çekip atasim geldiKıyamıyoruz galiba
Hızlı olmak lazımmmAynen abla
Ne yazmışım yalıyorrrDenk gelecek bide seri yalıyor bide
Sağ ol aşkom
At bakalımKıyamıyorumyaaa dur şimdi çekip atasim geldiatayimmi hiii çekim Atayim gormemis gibi
Ben kurnazlık yapıyor gibi olmamak için bir tane yazıyordum. Yoksa döşemek benim de aklıma geliyor.Herkes 11:07 de yazmış biri saniye olarak önce yazmış
Birde şöyle hata yapılıyor.
Ben olsam 3-4 tarif yazarım.
1 tane yazıyorsunuz.Sonra ben size tekrar dönene kadar tarifler uçuyor
Yalnız senin hatada hata benimkinden beter abla yalamak neHızlı olmak lazımmm
Ne yazmışım yalıyorrryazıyor diyecektim sjksjksjk Blue_Peri haklı katil değil harf hatasıı
At bakalımBenimde duruyor