Kesin diğeri gittiBen biliyor muyum ki ne yapacağımı, tam emin değilim tarifimdenÖzelden göstereyim sana
Bana gösterBen biliyor muyum ki ne yapacağımı, tam emin değilim tarifimdenÖzelden göstereyim sana
Bende abla uzun uzun konuşacam bakisacamAyağını denk alsın diye şey etttimm sjksjksjksjk
Sevgiyle özen göstercem yufkaya narin davranacam sevecem okşayacam
İyi taktik haaaaa
Anladım zaten gittiğini. Kimin aldığını bile anladım.Kesin diğeri gitti
Park yürüme mesafeside gidemem oraya çok insan var orada bide çöreklenirler yiyecez diyeeeTamam ablam inşaallah
Ablam yakında park falan yok mu yada piknik alanıBu sefer alıp dışarı çıksan
Yere bir örtü atsan üstüne koysan ne güzel olurduPark yürüme mesafeside gidemem oraya çok insan var orada bide çöreklenirler yiyecez diyeee
Kimin aldığını nasıl anladın deynomya bize de öğrette bizde su pacangayi bulamadık iki gündürAnladım zaten gittiğini. Kimin aldığını bile anladım.
Çaylarıda alalım karşılıklı içeriz yufkaylaaa kibar olacam valla bu seferBende abla uzun uzun konuşacam bakisacamanlıyorsun beni degilmi uslu uslu bir yufka ol ve istediğim gibi davran dicem
Çaylarıda alalım karşılıklı içeriz yufkaylaaa kibar olacam valla bu sefer
Çok üzel olurda imkan yok nevoşum balkon ola ilir meselaYere bir örtü atsan üstüne koysan ne güzel olurdu
Ben de unuttum, geç aldım tarifi, paçanga bende değil, hiç yapmadım zaten, bizimkiler fazla pastırma sevmiyor almazdım da.ozaman kesindeynepnaz aldı
AcıktımÇaylarıda alalım karşılıklı içeriz yufkaylaaa kibar olacam valla bu sefer
Oda olurÇok üzel olurda imkan yok nevoşum balkon ola ilir mesela
Yaso bende ne yesek acabaAcıktım
Kendime ayırdım inanmıyorlarBen de unuttum, geç aldım tarifi, paçanga bende değil, hiç yapmadım zaten, bizimkiler fazla pastırma sevmiyor almazdım da.
Ben alsaydım bende pastırma koymucaktim valla sucuk koyardım benBen de unuttum, geç aldım tarifi, paçanga bende değil, hiç yapmadım zaten, bizimkiler fazla pastırma sevmiyor almazdım da.