Herkes Yaso mu, pastırmaları döksün ortayaCimri diye adını çıkarırlar
Emaaan ben yaparsam olur ne önemi varAma özelliği pastırma olması
O zaman paçanga sayılır mıydı ki
Cansın sen yaaaÖyle canım istenmeyen olursa neyse ama herkes onu veya 3-5 tarif çok istendi.Asla kendim almamAma istenmeyenler var tabi elimde kaldı
Benimde aklıma paçanga gelmezdiSonucta sende katiliyosun
Amann aklimane pacanga geldi nede börek
Vallhamıı ne güzel kayasım geldi şimdiUludağ’da kar yağıyormuş ablam
Gerçi havadakapalı bugünlerde hep şansıma artıkAynen abla ben kışın bile balkonda çekerim
Daha 1 hafta var yağmurların bitmesine
Senin tarifin var olmayan gelsinEmaaan ben yaparsam olur ne önemi varha pacanga ha sucukaaaa
Cansın sen yaaa
Elinde kalanlar neler abla
Okadar odaklanmisimki makarnaya makarna yazdim ne böregi ne pacangasi kol böregiBenimde aklıma paçanga gelmezdi
Peynir candır cannnPeynir içinde tuhaf oluyor ya börelte ekşisi oluyor
Olsun abla ışık başka oluyor.Hatta güneş bile olmasa olurVallhamıı ne güzel kayasım geldi şimdi
Gerçi havadakapalı bugünlerde hep şansıma artık
Yav değiştirmem zaten katiyyen mumkunati yokta merak ettimSenin tarifin var olmayan gelsin
Ben olsam kol böreği alırdımOkadar odaklanmisimki makarnaya makarna yazdim ne böregi ne pacangasi kol böregi
Kolmu geldiBen olsam kol böreği alırdım
SöylememkiYav değiştirmem zaten katiyyen mumkunati yokta merak ettim
EmaaaaanSöylememki
Kesin balkonda olacak çekimOlsun abla ışık başka oluyor.Hatta güneş bile olmasa olur
Işığı başka dışarının kapalı bile olsa net çıkıyor.
Künefe için yarışma için tabak, tatlının üstüne bir sürü Antep fıstığı aldın, daha ne yapacaksınHerkes Yaso mu, pastırmaları döksün ortaya
Sağol minnoş sen kesin kıymalı sevyorsundur demiAfiyet olsun abla sana
Ohhh, afiyet olsun canımBen de de kuru pilav var. Belki merak edersinizBir de ısırgan ım var çorba yapayım diyorum ama üşeniyorum boşver diyor iç sesim, yarın yaparsın onu da diyor.