- 20 Mart 2008
- 140.584
- 210.697
- 60
Yansın pastırmaları kurusun elektrikler gitsin amin çok şükürPaçası yirtila pacanga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yansın pastırmaları kurusun elektrikler gitsin amin çok şükürPaçası yirtila pacanga
Üzerime kaldiyaa bir klavyeye kurban gittim hakim beyYine her şey Blue_Peri yüzünden cancağzım
Yansın pastırmaları kurusun elektrikler gitsin amin çok şükür
Helal olsun ablam keşke daha faydalı olsamO yönden hakkını helal et nevoşum
Yasnaz katıl diyeceğine yasnaz katil yazmış öleeee didi valllaaa pericanOlay çözümlendi mi cancağızım ? yasminsay
Sübhaneke amin Ay yaaa karnım agridiYansın pastırmaları kurusun elektrikler gitsin amin çok şükür
Canım nevoşBende hep buradayım
Bak sen Peri'nin marifetlerineYine her şey Blue_Peri yüzünden cancağzım
Vay uyanık vayyyyBen size taktik verirken kendimi geliştirdim
Benim kendim için fikirlerim artıyor
Hele bende resim işi olunca hakkını ödeyemem seninHelal olsun ablam keşke daha faydalı olsam
Yufkaları yırtılsın bulmasın yarabbimmmmSübhaneke amin Ay yaaa karnım agridi
İşte bu beddua güzeldiYufkaları yırtılsın bulmasın yarabbimmmm
Abla bu dönüp dolaşıp bizi bulmasın sonra Tahta nerde vuralım tahtayaYufkaları yırtılsın bulmasın yarabbimmmm
Cidden öyle olduVay uyanık vayyyy
Ablam o işler kolayHele bende resim işi olunca hakkını ödeyemem senin
Ayağını denk alsın diye şey etttimm sjksjksjksjkİşte bu beddua güzeldi
Sevgiyle özen göstercem yufkaya narin davranacam sevecem okşayacamAbla bu dönüp dolaşıp bizi bulmasın sonra Tahta nerde vuralım tahtaya
İyi taktik haaaaaCidden öyle oldu
Bu sefer ne olacak bakalım tıkanırsam çıldırmassam sana müracaat edebilirim demiAblam o işler kolay
Ben biliyor muyum ki ne yapacağımı, tam emin değilim tarifimden Özelden göstereyim sanadeynepnaz bu sefer nörücen görmem falan bana haber et
Tamam ablam inşaallahBu sefer ne olacak bakalım tıkanırsam çıldırmassam sana müracaat edebilirim demi