Bak bak ben almadimda demedi inkar etmedi çok şaibeliDers arası girip bakayım dedim ,çat çat iki etiket gelmiş, noluyooo yahu dedim, özlemiş beni arkadaşlarım herhalde dedim, meğer börek avına çıkmışlarben büreciğimin ne olduğunu sülemem, yapınca görürsünüz kızancıklar
Paçanganın sahibi aranıyorDers arası girip bakayım dedim ,çat çat iki etiket gelmiş, noluyooo yahu dedim, özlemiş beni arkadaşlarım herhalde dedim, meğer börek avına çıkmışlarben büreciğimin ne olduğunu sülemem, yapınca görürsünüz kızancıklar
Ben kondurayım siz görünOrigami kuş olur mu nevoşum
Kimsenin vaktini almayı sevmiyorum canım. Olursa olur, tutarsa tutar gözü ile bakıyorumOysa daha önceden yapsan biraz oynasak
Ben o konuda kendime güveniyorumSon zamanlarda verdiğim taktiklerden oyların arttığını veya 1.likler görüyorum.En azından farklı bakış açısı
İddialı odaçicemmmO da çok ekşınlı bi börek ciceem
Peynirli nasıl yenmez bende peynir delisi resmenevet tabi ben peynirli yemem mesela börekte falan
Geleck o paçanga burayaArtık kimse kimseye inanmiyo evvoş ama o konu açılacak
Sustum aldım mesajıBence görüyor
Olsun yaaa gözümüz şenlendi azcıkAh göstermeyeydin keşkem ciceem
Bende telefondan yiyommEvet ben nevosun beynini yiyorum
Ama ben o sebeple burada dikiliyorumKimsenin vaktini almayı sevmiyorum canım. Olursa olur, tutarsa tutar gözü ile bakıyorum
Ama benim gibi çok arkadaşım var elticim. Hangimize yetişeceksinAma ben o sebeple burada dikiliyorum
Evet nevo bizim sonuna kadar hakkımızsin oyuzden etinde kemiğinde bizimAma ben o sebeple burada dikiliyorum
Şaibeli paçangaBak bak ben almadimda demedi inkar etmedi çok şaibeli
Yemeyeydin iyiydi yasiAhh birde bende o huy olsa
Sadece çektiğim fotoğrafları atıyorum
Şöyle de çekim yapsan diyor, ben çoktan sunumu bozmuş ve yemiş oluyorum
O yönden hakkını helal et nevoşumAma ben o sebeple burada dikiliyorum
Taktiklerine her zaman açığım nevoşum benOysa daha önceden yapsan biraz oynasak
Ben o konuda kendime güveniyorumSon zamanlarda verdiğim taktiklerden oyların arttığını veya 1.likler görüyorum.En azından farklı bakış açısı
Canım belki sen hariç çoğu ile özelden bu muhabbetleri yapıyoruz.Ben aslında özelden daha çok muhabbet ediyorumAma benim gibi çok arkadaşım var elticim. Hangimize yetişeceksin
Bende hep buradayımTaktiklerine her zaman açığım nevoşum ben