Başka yapınca tepki alıyorum ve bu kadın benimle bütünleşti
Tamam inşaallah öyle olurBugün senin doğum günün artık
Balikesir tarafının kantaronlari özellikle çok iyi yasi, birde hakiki zeytinyağı oldu mu muhtesemBen bir ara kendim yapmayı düşünüyorum. Sarı kantoronun açma zamanı yaklaşıyor çünkü. Nette tarifleri var
Yavrimum, özledin mi beni
Varsa öyle iste kuzum denemek lazım valla zor bı basım agriyorda bitiyorum resmen gün boyu Allah yardımcın olsunİnsallaj canım ama doktordan başka duyduğum iğneleri isteyeceğim 3 ay sonra
İnşallah canım çok sağol
Kırmızı kirazların en güzeliii
Çok kolay yapması ben hem güneşte hem karanlikta iki çeşit yaptım her ikisinin de faydlari farklıymışBen bir ara kendim yapmayı düşünüyorum. Sarı kantoronun açma zamanı yaklaşıyor çünkü. Nette tarifleri var
Evet evet benim yaptigimin otu da fazlaydı böyle koyu koyu... eşimin arkadaşı Demis kaç liraya satıyorsun eczanedekinden daha güzeldi bu .hep çevreye dağıttım ...Ahh minik çok değerli coook, ödüm kopuyor bitecek diye
Hee tmm perişim, ben kutlamadım zatenNiye guzzuuuum yerum o beynini ben beesen takma kafanaaaa benim dediğimi deyin yaptığımı yapmayın bidaha
Şimdi gördümBak görürsün
Gavran kıymetli bir uzuv napican yasiYok kız, söylerim yazarlar
Bu ilaçlar bile 80 tuttu. Küçük bir şok geçirdim eczanede
O yüzden bana yarın ben yazınca alın dedi eniştem
Böyle nasıl biliyormusin ilk hareket halinde bel bacak kilitli ...çit kit ediyor ilk yürürken sonra açılıyorVarsa öyle iste kuzum denemek lazım valla zor bı basım agriyorda bitiyorum resmen gün boyu Allah yardımcın olsun, yine dikkat et kendine inşallah bişey vesile olsun da geçsin.
Balikesir tarafının kantaronlari özellikle çok iyi yasi, birde hakiki zeytinyağı oldu mu muhtesemşuan toplanma zamanı, hemen yapıp güneşe atmak lazım
Çok şükür iyiyim piyemsesim, hep aynı telâşlarKırmızı kirazların en güzeliii
İyiyim canmcım sen nasılsın napıosn
Yaz tatilimi mi bekleyeyim acepBalikesir tarafının kantaronlari özellikle çok iyi yasi, birde hakiki zeytinyağı oldu mu muhtesemşuan toplanma zamanı, hemen yapıp güneşe atmak lazım
Sen anlatırken oram buram küt ediyor sankiBöyle nasıl biliyormusin ilk hareket halinde bel bacak kilitli ...çit kit ediyor ilk yürürken sonra açılıyor
Aynı zamanda ensemde biri tutup çekiyor sanki ama bir uandan da sıcak su dokulmus gibi yanıyor
Tepki ne alaka yaaaBaşka yapınca tepki alıyorum ve bu kadın benimle bütünleşti7 yıldır falan hep bu kadın
Bitti canım şükürAyşo sınavların bitti mi
Özledim, bi De üzüldüm totonaYavrimum, özledin mi beni
İçinde bir damla bişi yok
Insanın kendi yaptığı daha başka minikim, hazırlar kim nasıl yapiliyoÇok kolay yapması ben hem güneşte hem karanlikta iki çeşit yaptım her ikisinin de faydlari farklıymış
Evet evet benim yaptigimin otu da fazlaydı böyle koyu koyu... eşimin arkadaşı Demis kaç liraya satıyorsun eczanedekinden daha güzeldi bu .hep çevreye dağıttım ...
Asidi yüksek yağlar kullanılıyor genelde kantaron için sanırım ondan mı faydalı ne