Yaa bugün çıktım sosyalim bir yağmura yakalandımKukriş ilacı aldın mi
Almadım canım. Koca bir poşet ilaç yazıldı sağolsunlar
Sağ ol canım
Hadi yaaa ,tüh kısmet işte kukrisimYaa bugün çıktım sosyalim bir yağmura yakalandım.
Gerisin geri döndüm ,gidemedim daha
Hadi değiştirdi diye bişey demedim ama
Yaaaa bi ara mutlaka al yasican, gerçekten çok iyi geliyo bakAlmadım canım. Koca bir poşet ilaç yazıldı sağolsunlar
Benim adam aldırtmadı
Ben le Fransız
Hangisini koyarsa koysun o daha gözeeelll gıııııHadi değiştirdi diye bişey demedim amaalsem in gördüğü pirtlamayi gördüğümde aynı şeyi düşündüm bende kendini koysa bin basar dedim içimden
Deli de dede çekinmeBu peri alem ya bir taş atmış
Surmayın dahada bişiyyyy litfeeeeen
Minikim nasılsın, ne iğnesi o dediğinHadi değiştirdi diye bişey demedim amaalsem in gördüğü pirtlamayi gördüğümde aynı şeyi düşündüm bende kendini koysa bin basar dedim içimden
Yasmin keşke gönderebilsem bende o kadar çok kantaron var ki geçen yanlislikla lavaboya boşalttım şalgam sanıpAlmadım canım. Koca bir poşet ilaç yazıldı sağolsunlar
Benim adam aldırtmadı
Erken kutlanan doğum günü konumuzBen le Fransız
Peris valla beynim yandı
Deli de dede çekinme
Surmayın dahada bişiyyyy litfeeeeenbukadarcik kaldım bugün kaçıncı oldu buuuu
Anti tnf (biyolojik ajan) vücudun bağışıklığını düşürmek için vücudum çok saglammis daMinikim nasılsın, ne iğnesi o dediğin
Minik yaaa allah seni yaaa ,ilaç o ilaç. Vitrine koy saklaYasmin keşke gönderebilsem bende o kadar çok kantaron var ki geçen yanlislikla lavaboya boşalttım şalgam sanıp