Yok canım, fitil vermedi.Yaaaa bi ara mutlaka al yasican, gerçekten çok iyi geliyo bakbirde fitil vermiştir ınş, recbutin diye bir fitil kullandım ben . Çok iyi gelmişti.
Kulaklarım çınım çınım çınladı
Elticim profilime bak ve bugün benim doğum günüm değilBen le Fransız
Ins daş gibi olursun da hiçbirşeyin kalmaz minikimAnti tnf (biyolojik ajan) vücudun bağışıklığını düşürmek için vücudum çok saglammis da
Ben geçen sene 5+1 kilo yaptımMinik yaaa allah seni yaaa ,ilaç o ilaç. Vitrine koy sakla
Cidden pırtlamış
10 gün kaldı şimdiden başlamak lazımdıElticim profilime bak ve bugün benim doğum günüm değil
Varmışta daha bee nasıl biseymis buu20 gün variğneler aylık 10 gün iyi olup 20 gün ağrı cekecehim sanırım yada vücut bu iğneyi de yenebiliyorsa bir sonraki iğne hiç bir işe yaramayacak
Ben bir ara kendim yapmayı düşünüyorum. Sarı kantoronun açma zamanı yaklaşıyor çünkü. Nette tarifleri varYasmin keşke gönderebilsem bende o kadar çok kantaron var ki geçen yanlislikla lavaboya boşalttım şalgam sanıp
Tuvalete rahat çok diye o surupYok canım, fitil vermedi.
3 şişe duphalac şurup verdi, müshilmiş.
Anestol krem
Procto-glyvenol krem
Doxium kapsül
Birde arveles verdi
Daha 10 gün yok mu senin doğumgününeElticim profilime bak ve bugün benim doğum günüm değil
Aynen kendin yap.Benim kayınbirader yapmıştı ben ondan aldımBen bir ara kendim yapmayı düşünüyorum. Sarı kantoronun açma zamanı yaklaşıyor çünkü. Nette tarifleri var
Bak görürsünDaha 10 gün yok mu senin doğumgününe
Kutladılar mı yoksa
Niye guzzuuuum yerum o beynini ben beePeris valla beynim yandı
İnşallah canım çok sağolIns daş gibi olursun da hiçbirşeyin kalmaz minikim
Varmışta daha bee nasıl biseymis buu
İnşallah tersi olur kuzum ikincide birazdaha uzun sürer ağrısız sure ,3 de tamamen geçer ağrı
Ahh minik çok değerli coook, ödüm kopuyor bitecek diyeBen geçen sene 5+1 kilo yaptımverdim dağıttım şişe şişe en son 5 kilonun dibinde kalmış birde şalgam bidonu vardı sıcakta bozulmuştur deyip döktüm onu
500 ml pet şişesini 30 liraya satıyorlar burda
Bugün senin doğum günün artıkElticim profilime bak ve bugün benim doğum günüm değil
Yok kız, söylerim yazarlarTuvalete rahat çok diye o surup
Anestol uyuştursun diye
Doxium ağrı kesici muhteşem bişey
Procto da çok iyi bir merhemdir ondanda çok memnun kaldım benama fitil içten çok daha işe yariyo yasi, gerekirse kendin al mutlaka derim