- 16 Ağustos 2010
- 292.951
- 602.697
- 43
Eeee sen bile elbiseme kusur buldun oysa ben farketmemiştim bileTepki ne alaka yaaa kime ne
Bitti canım şükür
Özledim, bi De üzüldüm totona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eeee sen bile elbiseme kusur buldun oysa ben farketmemiştim bileTepki ne alaka yaaa kime ne
Bitti canım şükür
Pamuğa biraz koyup, şişliğin üzerine yerleştir dursun orda uzun uzun@Bal0ncuk yolladı sağolsun.
Ondan kullanırım muhtemelen
Kırmızı dikkatimi çeker ne de olsa “romanlar böyledirler çalgısız yaşayamaz ölürler”Eeee sen bile elbiseme kusur buldun oysa ben farketmemiştim bile
Abla sende ben gibisinyaa bende benim profildekinden vazgeçemiyorum bütünleşti benleBaşka yapınca tepki alıyorum ve bu kadın benimle bütünleşti7 yıldır falan hep bu kadın
Bende senin toto bölgene üzülüyorum, ne olacak halimizTepki ne alaka yaaa kime ne
Bitti canım şükür
Valla ben mayısta toplananlarin kullanılması gerektiğini biliyorum, ilk hasat mi deniyo ne deniyo öyle bişeyYaz tatilimi mi bekleyeyim acep
Seyyah gibi gezeceğim inşallah
Elleri dert görmesinİçinde bir damla bişi yok
Has yağ valla
Annemin ellerinden
Aynen canım değişemiyorum oysa alakam yokAbla sende ben gibisinyaa bende benim profildekinden vazgeçemiyorum bütünleşti benle
Benimki Balıkesir dolaylarından yağ Ege'nin yağı en hasinndanBalikesir tarafının kantaronlari özellikle çok iyi yasi, birde hakiki zeytinyağı oldu mu muhtesem şuan toplanma zamanı, hemen yapıp güneşe atmak lazım
Evet öyle canımInsanın kendi yaptığı daha başka minikim, hazırlar kim nasıl yapiliyo
O zaman köye gitmem lazım bu haftaValla ben mayısta toplananlarin kullanılması gerektiğini biliyorum, ilk hasat mi deniyo ne deniyo öyle bişey
Üc bejKırmızı dikkatimi çeker ne de olsa “romanlar böyledirler çalgısız yaşayamaz ölürler”
Ohhh minikim en iyisi işte, hazine saklıyorsunBenimki Balıkesir dolaylarından yağ Ege'nin yağı en hasinndan
Evet öyle canım
Sarı çiçek çıkması lazım benim bahçede bile var hala çıkmadı cicekleriValla ben mayısta toplananlarin kullanılması gerektiğini biliyorum, ilk hasat mi deniyo ne deniyo öyle bişey
Kayıp kız kardeşimi bulmuş gibiyim dememiş miydin bana Ben önden sen arkadan hahahahahahahahaBende senin toto bölgene üzülüyorum, ne olacak halimiz
Arada arkadaşlar değiş filan diyor bı degisiyorum sonra hooop yine aynıAynen canım değişemiyorum oysa alakam yok
Bu fırsatı kaçırma yasi stok yap yağlarıO zaman köye gitmem lazım bu hafta
Ya da Sapanca dağlarına çıkmam lazım
Daha 15-20 günü vardır ilk çıkanların.Sarı çiçek çıkması lazım benim bahçede bile var hala çıkmadı cicekleri
Ege nin otu çöpü zeytinyağı daha nesi olsun aklıma bu şarkı düştü şimdi bakOhhh minikim en iyisi işte, hazine saklıyorsun
Evet aynen, her bölgede farklıdır yetişme zamanı muhtemelenSarı çiçek çıkması lazım benim bahçede bile var hala çıkmadı cicekleri
Evet canım yeşili çıktı patladı başka yerlerden ama cickelerin sarı çıkıp büyümesi lazımDaha 15-20 günü vardır ilk çıkanların.