Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa bugün çıktım sosyalim bir yağmura yakalandım .Kukriş ilacı aldın mi
Almadım canım. Koca bir poşet ilaç yazıldı sağolsunlaryasminsay yasi kantaron yagı aldın mı
Sağ ol canımSen profil resmindeki hatundan bin kat daha güzelsin Nevreste
Hadi yaaa ,tüh kısmet işte kukrisimYaa bugün çıktım sosyalim bir yağmura yakalandım .
Gerisin geri döndüm ,gidemedim daha
Vuuuuu ateş ediyor buSıkıldım deniyorum
Çapraz şekilde oturuyorumNörüyonnn
Yaaaa bi ara mutlaka al yasican, gerçekten çok iyi geliyo bak birde fitil vermiştir ınş, recbutin diye bir fitil kullandım ben . Çok iyi gelmişti.Almadım canım. Koca bir poşet ilaç yazıldı sağolsunlar
Benim adam aldırtmadı
Ben le Fransız
Hangisini koyarsa koysun o daha gözeeelll gıııııHadi değiştirdi diye bişey demedim ama alsem in gördüğü pirtlamayi gördüğümde aynı şeyi düşündüm bende kendini koysa bin basar dedim içimden
Minikim nasılsın, ne iğnesi o dediğinHadi değiştirdi diye bişey demedim ama alsem in gördüğü pirtlamayi gördüğümde aynı şeyi düşündüm bende kendini koysa bin basar dedim içimden
Yasmin keşke gönderebilsem bende o kadar çok kantaron var ki geçen yanlislikla lavaboya boşalttım şalgam sanıpAlmadım canım. Koca bir poşet ilaç yazıldı sağolsunlar
Benim adam aldırtmadı
Erken kutlanan doğum günü konumuzBen le Fransız
Peris valla beynim yandı
Deli de dede çekinme
Surmayın dahada bişiyyyy litfeeeeen bukadarcik kaldım bugün kaçıncı oldu buuuu
Anti tnf (biyolojik ajan) vücudun bağışıklığını düşürmek için vücudum çok saglammis daMinikim nasılsın, ne iğnesi o dediğin
Minik yaaa allah seni yaaa ,ilaç o ilaç. Vitrine koy saklaYasmin keşke gönderebilsem bende o kadar çok kantaron var ki geçen yanlislikla lavaboya boşalttım şalgam sanıp