- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Sabırsızlıkla bekliyorumBu fragmandı
Çok fena geliyiruz o gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabırsızlıkla bekliyorumBu fragmandı
Çok fena geliyiruz o gün
İyiyim sen nasılsın kukrişYaaa canım benim .
Nasılsın canım benim
Allah daim etsin canım Bende iyiyim balım,nasıl zorla sevdiriyom kendimi amaİyiyim sen nasılsın kukriş
Ay ne kıskanıcam be üstün başın kameralar karşısında düzgün dursun diye dedimKıskanmayalım
Hadi yaa, ins o zamana agrin olmaz NevoşumYok canım demediSuratsız bir şeydi zaten
24 üne canımBekleyeceğim artık
Kravatlar alnimiza cikana kadar alayyy çekeceğizWuuu beybiii nevoşa da 40 gün 40 gece yaraşır minikim
Seni sevmeyen ölsünAllah daim etsin canım Bende iyiyim balım,nasıl zorla sevdiriyom kendimi ama
Seni sevmeyen ölsün
Kravatlar alnimiza cikana kadar alayyy çekeceğiz
Cidden pırtlamışAy ne kıskanıcam be üstün başın kameralar karşısında düzgün dursun diye dedim
HadiyaaBebişim ilaç bildgin iğne dozu artacak bişey değil birde bu hastalıkta iğne içerigine göre hastadan hastaya fark edebiliyormus
Mesela bu iğneyi uzun zaman kuolanip iyi gelen de var 3. Ay degistiren de var
Benim daha ilk iğne bu ve dolapta iki iğne daha var ..
Sanırım bu iğnelerin rapor süresi dolmadan da doktor bişey yapamayacak 3 aydı raporum
Nevoş eski resmi niye degistirdinCidden pırtlamış
İnşaallah canımHadi yaa, ins o zamana agrin olmaz Nevoşum
Sıkıldım deniyorumNevoş eski resmi niye degistirdin
Nörüyonnn
Kukriş ilacı aldın mi
20 gün var iğneler aylık 10 gün iyi olup 20 gün ağrı cekecehim sanırım yada vücut bu iğneyi de yenebiliyorsa bir sonraki iğne hiç bir işe yaramayacakHadiyaa
Diğer iğneyi nezaman vurulcan peki kuzu