- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Hayirli olsunHızlı Gonzales minik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsunHızlı Gonzales minik
Değil canımSezeryan dikişimde yıllardır ağrı oluyordu.1aydır çok şiddetlendi ve sağ tarafta içte şişlik var.Yürüyemiyorum,bacağım,belim hatta topuğuma kadar ağrı yapıyor.Ben nasıl kaçırdım bunu? Tiroit değil mi? Başka bi şey mi?
Sağolasın canımÇok geçmiş olsun canım
Hayirdir canim
Varikiosel tekrarlamış yineHayırdır evvamm
Gecmis olsun canimyaEşimin varikioseli tekrarlamış sanki çıkılmaz bir yoldayız gibi tamda herşey düzelecek derken
Ne haberi kuzuİnşallah gelip geçer bizde biraz önce kötü haber aldık rabbim kolaylaştırsın inşallah
Çok geçmiş olsun nevoşumDeğil canımSezeryan dikişimde yıllardır ağrı oluyordu.1aydır çok şiddetlendi ve sağ tarafta içte şişlik var.Yürüyemiyorum,bacağım,belim hatta topuğuma kadar ağrı yapıyor.
Geçen ay regl olunca ayağa kalkamadım.2 gündür yine aynı durumdayım.
Operasyon mu geçirecekVarikiosel tekrarlamış yine
Çık gecmis olsun inşallah soğuk falan almışsindir da önemli bişey yokturDeğil canımSezeryan dikişimde yıllardır ağrı oluyordu.1aydır çok şiddetlendi ve sağ tarafta içte şişlik var.Yürüyemiyorum,bacağım,belim hatta topuğuma kadar ağrı yapıyor.
Sizede çok geçmiş olsun canımİnşallah gelip geçer bizde biraz önce kötü haber aldık rabbim kolaylaştırsın inşallah
Hay Allah ya, inş kolay düzelecek bir şeydir, 24üne ultrason randevusu nedir ya, en fazla 10 dakika bakılacak bir şey, nasıl o kadar yoğunluk oluşuyor, nasıl o kadar geç bir tarihe veriliyorDeğil canımSezeryan dikişimde yıllardır ağrı oluyordu.1aydır çok şiddetlendi ve sağ tarafta içte şişlik var.Yürüyemiyorum,bacağım,belim hatta topuğuma kadar ağrı yapıyor.
Sağol fülüzüm bugün genel bi gideyim dedi rapor öncesi malesef böyle bir durumla karşılaştık allah yardımcımız olsun bişey düşünemiyorumGecmis olsun canimya
Devlet yada fakulteyse oyledirHay Allah ya, inş kolay düzelecek bir şeydir, 24üne ultrason randevusu nedir ya, en fazla 10 dakika bakılacak bir şey, nasıl o kadar yoğunluk oluşuyor, nasıl o kadar geç bir tarihe veriliyor
Ne olduğunu bilmiyorum canım ama geçici bir şeydir, çabuk düzelir inşVarikiosel tekrarlamış yine
NediyimkiSağol fülüzüm bugün genel bi gideyim dedi rapor öncesi malesef böyle bir durumla karşılaştık allah yardımcımız olsun bişey düşünemiyorum
Tanıdığın olursa gün içinde bile alıyorlar burda bu işler hala böyle yürüyor bazı yerlerdeHay Allah ya, inş kolay düzelecek bir şeydir, 24üne ultrason randevusu nedir ya, en fazla 10 dakika bakılacak bir şey, nasıl o kadar yoğunluk oluşuyor, nasıl o kadar geç bir tarihe veriliyor
Olsun ya karaları bağlama ameliyat olur.Eşimin varikioseli tekrarlamış sanki çıkılmaz bir yoldayız gibi tamda herşey düzelecek derken
İnşaallah canım ama sanki bu sefer sıkıntı çıkaracakTabi 11 yıl gitmez beklersem öyle olurHay Allah ya, inş kolay düzelecek bir şeydir, 24üne ultrason randevusu nedir ya, en fazla 10 dakika bakılacak bir şey, nasıl o kadar yoğunluk oluşuyor, nasıl o kadar geç bir tarihe veriliyor
Ne haberi kuzu
Ultrasona girmiş falan doktor yarın gel demiş yine yarın ne diycek bilmiyoruz inşallah operasyonluk değildir ama o yönden korkuyorumOperasyon mu geçirecek
Sağol canım ❤Sizede çok geçmiş olsun canım
Eğitim araştırma daha iyi diye oraya gidiyorumDevlet yada fakulteyse oyledir