- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Geçmiş olsun evvosumVarikiosel tekrarlamış yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun evvosumVarikiosel tekrarlamış yine
Amin inşaallahMaşallah abla rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın ❤ çok ilerleyen tarafta görülmüş abla inşallah ameliyatlık değildir
Ben de ege de kimseyi araya koyamiyorum.. demek istedigim belli bir ücret karşılığında yani onunda makbuuzu falan veriyorlar yani, kisiye vermiyorsun ucreti öyle çekiliyor öneÖyle bir şey söylenmiyor.Aslında eşim mesleğinden kaynaklı geri çekebiliyor.Ama gerek duymadık.Yani birilerini araya koymayı denemedik.
Bu hastanede yok canım öyle bir uygulamaBen de ege de kimseyi araya koyamiyorum.. demek istedigim belli bir ücret karşılığında yani onunda makbuuzu falan veriyorlar yani, kisiye vermiyorsun ucreti öyle çekiliyor öne
Bu zamanda herşeye çare var ...tekrarlasa bile yeniden ameliyatı yatı var netice de umudu kaybetmek insanı dibe çekiyor
Tabi yeterki rabbim ol desin ne olursa olsun kurban bayramı sonrası gidicez inşallah jayırlısıyla karşılaşırız ❤Dermanı var çok şükürBirbirinize destek olun ve inanın
Olabilir abla öyledir ege bulmuş yolunuBu hastanede yok canım öyle bir uygulama
Sağol perişim ❤Geçmiş olsun evvosum
Hayırlısı inşaallahTabi yeterki rabbim ol desin ne olursa olsun kurban bayramı sonrası gidicez inşallah jayırlısıyla karşılaşırız ❤
İnşallah ablacım ❤Amin inşaallah
Belki ameliyat bile gerektirmez
Her şey güzel olur inşaallahİnşallah ablacım ❤
Hayırlısı inşaallah
Allah razı olsun ablacım inşallah ❤Her şey güzel olur inşaallah
Öptüm ben kaçar
bir dakka hemşo hep ben kötü sonuç alıyorum siz yükseksinizO zaman da dümdüz et sote alırım kesin. Tarzım bu. Basit tarif alıp 28 oyla yarışmayı kapatmak (Son yarışma hariç)
Dur daha yeni başladınbir dakka hemşo hep ben kötü sonuç alıyorum siz yükseksiniz
30 olur benceBenimle şimdilik 23 oldu