O zaman böyle kalsınEn sevdiğim sayi, çok idesl
Amiin çiçeğimmAmin amin merviskom, hepimize iyilikler guzellikler sağanak sağanak yağsın üstümüze ınş
Sen sunumla patlatırsın onuYetiştirirsem inşallah yoksa hafta sonuna kalır yıne bakalım nasip canom cok cıkgın tarifler var benımki bıraz sıradan
Böreğin çılgını kalkıp yürür merviskoYetiştirirsem inşallah yoksa hafta sonuna kalır yıne bakalım nasip canom cok cıkgın tarifler var benımki bıraz sıradan
Aynen bayağı olduOo yine olmusuz baya maşallah
Avcılar paçangalar lahmacun börekleri havalarsa ucusacak sosyalimm korktugum kadar yokmu yani simdiBöreğin çılgını kalkıp yürür mervisko
Onu temmuzda yapalım hem unutmayızEvet nevoş bana özel 23
Ah be mervisim bu bir dram, onlara müdahale edemiyoruzAvcılar paçangalar lahmacun börekleri havalarsa ucusacak sosyalimm korktugum kadar yokmu yani simdi
Bugün o kadar çok 23 dedim ki nevoşum unutmaya fırsat yokOnu temmuzda yapalım hem unutmayız
Kol böreğini.unutmayalımAvcılar paçangalar lahmacun börekleri havalarsa ucusacak sosyalimm korktugum kadar yokmu yani simdi
Aynen bi buntarifler yayınlansaydı rahat etcektikAh be mervisim bu bir dram, onlara müdahale edemiyoruzlahmacun böreğini merak ediyorum adı mi dikkat çekiyo, özellikle buna bakacağım
23 sayısı mühimBugün o kadar çok 23 dedim ki nevoşum unutmaya fırsat yok
Pizza börekte varAy sahi yaaa oda var üfff üf nevoş