Seni mi kıracağız canım,olurduO pek uymuyo ama olsun düzelttik sonradan neyseki cennam
Ne kirli çıkıdır o nevoşVarmıs varmıııs
Aa iyi fikir cidden tek kişilik gibi olurOlur bir yastık sana bir yastık bana çarşaf benim nevresim senin
Sağ ol canımSenin gözünden kaçıyomustur nevos ben oyle oldugunu sanmıyorum
Kac kişi tarif aldı peki nevom şimdilikDaha var canım 3-5 tane
Sağol mervişim
Allah da benim cezamı verecekHer zamanki sen yaniihep boyle karamsarlık yapıyosun sonra hooop cillop gibi sonuclar alıyorsun en bastan kendıne guven artık
Ayy canını severim senın naif cennaaamSeni mi kıracağız canım,olurdu
Sen ne zaman yapacaksınKac kişi tarif aldı peki nevom şimdilik
Henuz karar vermedim canocum ya hafta içi yapmaya calısırım diye dusundum ama yetiştirebilirsem yufka alamadıgım ıcın bunhafta sonunu degerlendıremedımSen ne zaman yapacaksın
Sus kıızzz allah senın iyiliğini verceekAllah da benim cezamı verecek
30 u tamamlamayalım nevoş 25 iyidirDaha var canım 3-5 tane
23 canımKac kişi tarif aldı peki nevom şimdilik
Gelen olursa öneriyorum30 u tamamlamayalım nevoş 25 iyidir
Önümüzdeki hafta yapacaksın o vakit. MeraktayımHenuz karar vermedim canocum ya hafta içi yapmaya calısırım diye dusundum ama yetiştirebilirsem yufka alamadıgım ıcın bunhafta sonunu degerlendıremedım
Amin amin merviskom, hepimize iyilikler guzellikler sağanak sağanak yağsın üstümüze ınşSus kıızzz allah senın iyiliğini verceek
Yetiştirirsem inşallah yoksa hafta sonuna kalır yıne bakalım nasip canom cok cıkgın tarifler var benımki bıraz sıradanÖnümüzdeki hafta yapacaksın o vakit. Meraktayım