Kuzum dikkat et kendineBen biraz çıkıyorum hanımlar iyi sohbetler size görüşürüz yine
Ondan bu kategoriyi seçtimTarif alırken ben hiç bu kadar detay düşünmedin, şımdı resimleri gözümun önüne geliyo ben şokufak çaplı kalp krizi
GörüşürüzBen biraz çıkıyorum hanımlar iyi sohbetler size görüşürüz yine
Zaten börek sevmeyen yoktur nevoşum, kuru yufka bile koysan gideri varOndan bu kategoriyi seçtimTek star yok
Sigara böreğide var.Oda hep iyi oy alır
Yine gidersin yasiÖyle bir yere geldim ki, böreğimi yapmış olsaydım muhteşem olurdu
Denk gelir hiç belli olmaz yasicanNasip canım, denk getirmem lazım
Öyle olacakZaten börek sevmeyen yoktur nevoşum, kuru yufka bile koysan gideri varbirde herkes marketten alıp hazır yufka kullanacak şartlar çok eşit, sadece şekillendirme mesele orada ya herkes sevdiği böreğe oy verir yada görüntü şahanedir ona gider
Okuldayım artıkAfiyet olsun örtmenim nerelerdesin yahu
Haa aman iyi o zaman sağlık sorunu falan mi diye endişe ettim ben deİyiyim canım, iİstanbul’a gittik de trafiği filan rezaletti. canımızdan bezdik, sorun yok çok şükür
Sağlık sorunu için gittik bebişim ama İstanbul’un derdi beni daha çok gerdisağlık sorunu
Tunaydin fistikkkTünaydın gençlik
Yaa çok geçmiş olsun, daha da iyi ol inşallah ❤ ben de iyiyim şükür sütlü kahve içiyorumSağlık sorunu için gittik bebişim ama İstanbul’un derdi beni daha çok gerdiiyiyim çok şükür. sen de iyisindir umarım
Sağ ol kuşum. Afiyet olsun, yarasınYaa çok geçmiş olsun, daha da iyi ol inşallah ❤ ben de iyiyim şükür sütlü kahve içiyorum
Şifa olsunAşımı vuruldumKesin bi yan etki yaşarım, bende o şans var
Su ağzını bir hayra aç be kızAşımı vuruldumKesin bi yan etki yaşarım, bende o şans var
Sifa olsun ayşomAşımı vuruldumKesin bi yan etki yaşarım, bende o şans var
Sinovac yok hiçbir yerdeSu ağzını bir hayra aç be kızŞifa olsun,BionTech mi?
50 yaşında olduğu ortaya çıktı yaSifa olsun ayşommemur olduğun için mi aşı cıktı bebiş