- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.982
- 36
Yok be bir gazoz içeceksin sadeceNüriden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok be bir gazoz içeceksin sadeceNüriden
Gazoz değilde sarap içsekYok be bir gazoz içeceksin sadece
Konu ne anlamadımAma sorun yok .Sarma galiba konuKonuda sarmasız resimler var benim için sıkıntı yok220 sayfa yazi var ilk mesajda belirtilmeyen bir seyi ben göremem. Yasak bisey varsa bildirim ile haber verilmesi lazmdi yada ilk mesajda belirtilmesi gerekirdi.
O kadar da mühim bir sey degil diye düşünüyorum.
Madem cok sorun oluyor sectigim sarmasiz bir fotoğrafı koyar Nevreste yarismaya.
Paylastigim gibi böyle yasak falan yazmaniz uzdu beni açıkçası
Beyaz su sever oGazoz değilde sarap içsek
Sarmasız resim var sıkıntı yokSarmaaa yasak dedi nevo
Gazoz da hiç sevmemBeyaz su sever o
Tamam zaten sıkintı yok sadece yasak dedi dedim gerildiSarmasız resim var sıkıntı yok
Biz bilmeyenler için, ben içli köfte de pişirecektim. Yapmayayım o zaman, sadece börek ve kahvaltılık tarzına okey var sanırım.Konu ne anlamadımAma sorun yok .Sarma galiba konuKonuda sarmasız resimler var benim için sıkıntı yok
Sıkıntı yok gülüm kimse gerilmesinTamam zaten sıkintı yok sadece yasak dedi dedim gerildi
Gene ben kalicam ortada eniyisi susmak
Aynen tek olmalıBiz bilmeyenler için, ben içli köfte de pişirecektim. Yapmayayım o zaman, sadece börek ve kahvaltılık tarzına okey var sanırım.
Kimse sarmaya tav olmaz diye düşünüyorum sunum için cayla beraber koydum yarisma börek yarismasi sarma degil sonuçtaKonu ne anlamadımAma sorun yok .Sarma galiba konuKonuda sarmasız resimler var benim için sıkıntı yok
TamamdırAynen tek olmalı
Konuda olur ama oylamada tek star istiyorum
Ne yazık ki etkisi oluyor canımKimse sarmaya tav olmaz diye düşünüyorum sunum için cayla beraber koydum yarisma börek yarismasi sarma degil sonuçta
Gerilmek degil. Paylastigim gibi sarma yasak yazdin üzüldüm o an ilk mesaji okuyup paylaştım bi yanlislik olmasin diye orda oyle bisey yZmiyo sizde direkt yasak dediniz sok oldumTamam zaten sıkintı yok sadece yasak dedi dedim gerildi
Gene ben kalicam ortada eniyisi susmak
Tamam canim özür dilerimGerilmek degil. Paylastigim gibi sarma yasak yazdin üzüldüm o an ilk mesaji okuyup paylaştım bi yanlislik olmasin diye orda oyle bisey yZmiyo sizde direkt yasak dediniz sok oldum
Çok naziksin özre gerek yok teşekkür ederim ❤Tamam canim özür dilerim
Analı babalı büyüsün cağnımmm benim kokla yerimeAllah iyilik versin. Teşekkür ederim
Cinsiyeti kız. İsmini Sahra Nil koyduk
Oooo kırmızı mı beyaz mıGazoz değilde sarap içsek