- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.570
bizi 2 elle kavrarlarPeri bak ne buldumEki Görüntüle 2864330
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizi 2 elle kavrarlarPeri bak ne buldumEki Görüntüle 2864330
Sarmasız sunumları var canım, sıkıntı çıkmaz bence. Ama sarmasız sunumları daha güzelGörünce soyler canim oyle dedi
Zaten kotü bisey demedimki ben canimSarmasız sunumları var canım, sıkıntı çıkmaz bence. Ama sarmasız sunumları daha güzel
Ben kötü bir yorum görmedim canım. Her çeşit sunum yapmış arkadaşımız. Ben ısırık alınmış pozlu sunumu daha çok beğendimZaten kotü bisey demedimki ben canim
Neden acabayaaaa habibi sana ciddi olamıyorum yaaaa
Seni görünce gülesim geliyornNeden acaba
Görmek istersen gelben seni görebilirmiyim
Üzmek için söylemedik ama canım görmemek normal koymaz olur biter220 sayfa yazi var ilk mesajda belirtilmeyen bir seyi ben göremem. Yasak bisey varsa bildirim ile haber verilmesi lazmdi yada ilk mesajda belirtilmesi gerekirdi.
O kadar da mühim bir sey degil diye düşünüyorum.
Madem cok sorun oluyor sectigim sarmasiz bir fotoğrafı koyar Nevreste yarismaya.
Paylastigim gibi böyle yasak falan yazmaniz uzdu beni açıkçası
İsterimGörmek istersen gel
Başka ne oluyorSeni görünce gülesim geliyorn
Birde ölesim geliyorBaşka ne oluyor
Düzenle bence yorumunuÜzmek için söylemedik ama canım görmemek normal koymaz olur biter
KlavyemDüzenle bence yorumunu
Yakarım bilirsin deliyim gözü kara deliyim yakarım burayı da yakarım benYak hadi
Bende alıntını düzelttimKlavyem
Ne olmuş benim yorumumdaAllah razı olsun canım. Zeytinyağı delisiyim ben, her öğünde ekmek banıp yiyebilirim. Birazdan deneyeceğim inşallah
Bu arada paylaşayım diye girdiğimde, direkt HAbibte ’nin yorumu karşıma çıktı. İyi oldu
Neden öleceksin beBirde ölesim geliyor
NüridenNeden öleceksin be
Evet evet görmesinBende alıntını düzelttim
Bal0ncuk ’a saydırmışsın, tesadüf o sayfa karşıma çıktı da, bana yolladığı kargoyu paylaştımNe olmuş benim yorumumda