- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Sarmaaa yasak dedi nevoSelaaamm ilk tarifle karsinizdayim
Bilmiyordum. Sarmasiz fotografi koyar o zaman yarismayaSarmaaa yasak dedi nevo
Saol canm bu hafta sinavalrjm var ciksin aradan dedimCanımcim çok güzel.olmus
Gormemissindir sen canim normal yapmayin yaninda demisti ben öyle anlamistimBilmiyordum. Sarmasiz fotografi koyar o zaman yarismaya
Bir zamanlar bende çok yapardım bu böreği, çok modaydıSaol canm bu hafta sinavalrjm var ciksin aradan dedim
Bizde baklavası var midyeBir zamanlar bende çok yapardım bu böreği, çok modaydıellerine sağlık beybi
Öylemi dedi hiç haberimde yok haaa iyiki gördüm gerçi koymazdimda olsun .Sarmaaa yasak dedi nevo
Bilmiyorum bana mi denk geldi bu daGormemissindir sen canim normal yapmayin yaninda demisti ben öyle anlamistim
Saol canm benim.Bir zamanlar bende çok yapardım bu böreği, çok modaydıellerine sağlık beybi
Annemm yapmiiiiis ayirmisss
Icli kofte cigkote sarma gibi seyler kullanmayin dedi yesillik domates salata kullanin dedi mervede tatlida yapmistiya oyuzdenÖylemi dedi hiç haberimde yok haaa iyiki gördüm gerçi koymazdimda olsun .
Görünce soyler canim oyle dediBilmiyorum bana mi denk geldi bu dailk mesajda belirtilmeliydi o zaman
Saol canm benim.
Tamam kuzummIcli kofte cigkote sarma gibi seyler kullanmayin dedi yesillik domates salata kullanin dedi mervede tatlida yapmistiya oyuzden
Çok güzel dimi olsada yesekAnnemm yapmiiiiis ayirmisss
Allah'ım şekle şemale baaak
Gelince soyler gene ben karısmiyorumTamam kuzumm
Neden üzüluyosunki canim gormemis olabilirsin seni uzecek birsey soylemedikki neden yaptin diye sadece oyle bir yazi yazmisti bizi ilgilendirmezki dedigin gibi sarmasizi koyar220 sayfa yazi var ilk mesajda belirtilmeyen bir seyi ben göremem. Yasak bisey varsa bildirim ile haber verilmesi lazmdi yada ilk mesajda belirtilmesi gerekirdi.
O kadar da mühim bir sey degil diye düşünüyorum.
Madem cok sorun oluyor sectigim sarmasiz bir fotoğrafı koyarNevreste yarismaya.
Paylastigim gibi böyle yasak falan yazmaniz uzdu beni açıkçası