Inşallah tanisicaz buralarda olucak hepTanımam gerekmiyor canım herkesle aynı ilgilenirim
Daha yakın tanışalım
Neyse, sen daha yenisin. Senden kargo istemeyeceğimHer yıl tanıdık bildik akraba eş dost ister canım bu yıl daha çok isteyen oldu yapıyoruz evet
Ben balkoncuyumSiz dış mekancısinizevde sunsaniz yapardiniz hemen dimi
Biz değişmeyiz canımBende oyleyim ama hic iyi bisey degil bu biliyosun dimiolan bizim gibilere oluyo sonra
Tamam misafirim ben bugün yarın eskiyecemNeyse, sen daha yenisin. Senden kargo istemeyeceğim
Emeğine sağlık
Bende geçen börek yarismasinda balkonda sunmustumBen balkoncuyum
2 sürmez oda yollar fazlasına gerek yokNeyse, sen daha yenisin. Senden kargo istemeyeceğim
Emeğine sağlık
Keske degisebilsek bazen degisiyorum bu vicdanim merhametim izin vermiyoBiz değişmeyiz canım
Sonra sırtımızda bıçaklarKeske degisebilsek bazen degisiyorum bu vicdanim merhametim izin vermiyo
Hahahaaa, ezber ettim parem seniAnam kendimi kpss sözlülü sınavında gibi hissettim
Ev hanımıyım ama şu sıralarda çalışan hanımdan daha çok çalışıyorum
Insan kendini nasıl anlatır bilmiyorumASSOSyal anlatsın beni
Çok kaynaşmaya gerek yok
Yok yok, takılıyorum ben. Kimi arkadaşlar ciddiye alıyor, almasınlar. Ben eğlenme ve eğlendirme peşindeyimÇok kaynaşmaya gerek yok
Gercekten oyle abla bende sonrasnda Allah icin yaptim diyorum rabbim göruyoSonra sırtımızda bıçaklarBen Allah için çabalıyorum
Ama işe yarıyor bak hemen yolladıYok yok, takılıyorum ben. Kimi arkadaşlar ciddiye alıyor, almasınlar. Ben eğlenme ve eğlendirme peşindeyim
O mükafatını veriyorGercekten oyle abla bende sonrasnda Allah icin yaptim diyorum rabbim göruyo